Redactia.ro
Home » Sport » A murit Adrian Ionescu! Era unul dintre cei mai vechi angajați ai LPF

A murit Adrian Ionescu! Era unul dintre cei mai vechi angajați ai LPF

Adrian Ionescu, lpf

Adrian Ionescu s-a stins din viață la vârsta de 64 de ani. Era unul dintre cei mai longevivi angajați ai Ligii Profesioniste de Fotbal.

Adrian Ionescu suferea de o boală incurabilă la plămâni. După ce s-a internat la Spitalul Militar a fost supus unei intervenții chirurgicale, dar nu a mai putut fi salvat.

„A murit Adrian Ionescu!
Liga Profesionistă de Fotbal anunță cu durere și profundă tristețe decesul lui Adrian Ionescu, referent de specialitate al Departamentului de Competiții al LPF.
Adrian Ionescu împlinise 64 de ani în urmă cu câteva zile, fiind născut pe 7 decembrie 1956.
Ziarist de o deosebită valoare, Adrian Ionescu și-a dedicat întreaga viață acestei meserii și fotbalului, pe care l-a slujit în ultimele peste două decenii de viață în calitate de membru al Ligii Profesioniste.
Dumnezeu să-l odihnească!
Liga Profesionistă transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!“, se arată în comunicatul LFP.

Adrian Ionescu împlinise 64 de ani pe 7 decembrie.

Cine a fost Adrian Ionescu

Adrian Ionescu a fost angajat la Liga profesionistă de Fotbal în anul 1997. În perioada în care Dumitru Dragomir a fost președintele LPF, acesta a ocupat postul de ofițer de presă. Din cauza unor neînțelegeri cu Dumitru Dragomir, în 2012 a fost concediat pentru că:

„Am fost chemat să particip la deszăpezirea care a avut loc aici, la noi, la LPF. La această acțiune au participat angajații, însă eu n-am putut să-i ajut, deoarece am suferit o operație și am o proteză în șold. În aceste condiții nu am cum să fac efort. La scurt timp am fost anunţat că mi s-a desfiinţat postul de referent de la departamentul competiţii! Am înţeles că a fost ordinul lui Dumitru Dragomir. Că a fost vorba de o răzbunare sau că pur şi simplu LPF nu mai are bani şi doreşte să facă economie, nu mai contează”, mărturisea Adrian Ionescu, în 2012.

În această toamnă, Adrian Ionescu a fost la un pas de a merge la Dinamo. Spaniolii au considerat că ar fi persoana potrivită pentru a ocupa postul de secretar general al clubului, susține Prosport. Mutarea nu s-a mai perfectat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: