Redactia.ro
Home » Sport » Dumitru Dragomir, scandal în stradă! Cum i-a răspuns unui protestatar

Dumitru Dragomir, scandal în stradă! Cum i-a răspuns unui protestatar

dumitru dragomir scandal

Dumitru Dragomir a fost protagonistul unei faze incredibile. Aseară, la ieșirea din studioul unei televiziuni a fost la un pas să se bată cu un protestatar.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost jignit de o persoană în momentul în care pleca de la o televiziune. Acesta i-a reproșat printre altele distrugerea Universității Craiova. Persoana respectivă i-a adresat o grămadă de cuvinte jignitoare. „Lichea, comunist, slugă, scursură comunistă, jigodie”. Inițial, Dumitru Dragomir și-a păstrat calmul, dar până la urmă nu a putut să se mai abâină și a răbufnit. A vrut să se repeadă spre persoana care îl jignea. Cu greu a fost oprit de șofer, care a încercat să-l bage în mașină. Într-un târziu, persoana care îl însoțea pe Dragomir l-a băgat în automobil și au plecat.

ATENTIE! LIMBAJ LICENȚIOS!

Atitudinea de bătăus securist din MITICĂ DRAGOMIR. Acesta nu suporta adevarul.

Publicată de Ceausescu Marian pe Joi, 10 septembrie 2020

Dragomir are trei pensii

În urmă cu o lună fostul șef al fotbalului românesc a fost obligat să-și completeze declarația de avere. Aceasta a fost făcută publică și toată lumea a rămas uluită. Dumitru Dragomir primește trei pensii de la stat. Două dintre acestea sunt pentru funcția pe care a avut-o în Ministerul de Interne, și pentru cea de parlamentar. Aproximativ 17.000 de lei îi intră în cont lunar fostului om din fotbal, adică aproape 3.500 de euro, o pensie uriașă, dacă ținem cont că pensia medie în România este de 1292 lei. În plus, 9000 de euro îi primește din chirii. Dumitru Dragomir mai are ceasuri și bijuterii în valoare de 100.000 de euro. Deține și o vilă de peste 500 mp, dar și două apartamente.

„Acum construiesc un bloc, cel mai frumos din București. E la 200 de metri de Herăstrău. Stau acolo de dimineața până seara. În rest, sunt angajatul fiului meu. Dar nu iau niciun ban, trăiesc din pensie. Am o pensie bună. Păi aveam 15 000 de euro salariul când eram la LPF Plăteam 6000 de euro la stat”, a declarat Dumitru Dragomir.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: