Redactia.ro
Home » Știri » A murit cântărețul Patrick Juvet. La cei 70 de ani era desfigurat de operații estetice

A murit cântărețul Patrick Juvet. La cei 70 de ani era desfigurat de operații estetice

A murit artistul elveţian Patrick Juvet! El a fost găsit, vineri, fără suflare într-un apartament din Barcelona. Avea 70 de ani și nu se cunoaște, momentan, cauza decesului. A avut o carieră demnă de laude în industria muzicii, dar a fost și controversat pe seama operațiilor estetice, a bisexualității și a dependenței de alcool.

A murit cântărețul Patrick Juvet. La cei 70 de ani era desfigurat de operații estetice

Lumea muzicii internaționale este în doliu! A murit cântărețul elevețian Patrick Juvet! Avea 70 de ani și a avut o carieră de apreciat, mai ales după ce a reprezentat Elveția, în 1973, la Eurovision. Pe lângă laude, artistul s-a ales și cu controverse din cauza operațiilor sale estetice, a bisexualității și a dependenței de alcool, potrivit telestar.fr

Zoom on his current life and his career - World Today News

Artistul a fost găsit fără viață, vineri, într-un apartament din Barcelona, în condiții suspecte. ”Va urma o autopsie; vorbisem la telefon în urmă cu trei zile, mi s-a părut (că era) bine. Patrick avea încă multe planuri, inclusiv un nou album, în calitate de compozitor”, a precizat agentul său.

the great hits of Patrick Juvet - Around World journal

În ceea ce privește operațiile sale estetice, Patrick nu s-a sfiit să le recunoască. Asemeni multor vedete, și-a injectat botox, de-a lungul timpului, împotriva ridurilor, și-a făcut o rinoplastie și chiar a apelat o operație de modifcare a buzelor. A vrut să-și pună silicon, dar intervenția a eșuat și i-a cauzat unele probleme. A fost sfătuit la un moment dat să facă o operație de întindere a gâtului, dar a refuzat.

„A eșuat! La vremea respectivă, am folosit silicon. Este irecuperabil. Recent am fost sfătuit să am gâtul întins, dar merită? Necazul? Dacă mâine mi se oferă rolul lui Dracula într-un film, aș mai putea fi amuzant? „, a declarat Patrick înr-un interviu.

Patrick Juvet dead: Eurovision and I Love America star dies at home aged 70 - TechiAzi

Din cauza numeroaselor intervenții s-a ales cu multe critici. Chipul său începea să se desfigureze și să pară hidos. Și nu doar intervențiile i-au dăunat chipului ci și alcoolul.

”Când începeți să vă agitați imediat ce vă treziți, o să aveți nevoie de o bere sau de orice băutură alcoolică pentru a face să treacă. Am auzit oameni spunând în spatele meu „Este trist! Am fost înșelat. Mi-a trebuit zece ani să ies din ea (depență de alcool-n.r) Și zece ani să mă stabilizez”, a mai spus artistul.

Ce spunea Patrik Juvet despre bisexualitatea sa

„Am fost un moft. L-am trăit foarte prost. Trebuia să arăt că există”, explica Patrick.

Patrick Juvet – Romantiques Pas Morts (1970, Vinyl) - Discogs

Cu ce piesă Patrick Juvet a reprezentat Elvelția la Eurovision

În anul 1973, Patrick Juvet a reprezentat Elveția la Eurovision cu piesa ”Je vais me marier, marie”.Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a afla cauza morții sale. Cântărețul locuia la Paris, dar călătorea ocazional la Barcelona sau în Elveţia.

”Patrick era un personaj mai profund şi mai bogat decât s-ar fi putut crede. Este o mare pierdere.Cariera lui Juvet a cunoscut suişuri şi coborâşuri, vremuri bune şi altele mai puţin bune”, au declart apropiați ai artistului internațional.

Eurovision 1973 Switzerland: Patrick Juvet - "Je Me Vais Marier, Marie"

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: