Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un bărbat și-a făcut 50 de operații estetice pentru a semăna cu Kim Kardashian. Rezultatul este dezastruos!

Un bărbat și-a făcut 50 de operații estetice pentru a semăna cu Kim Kardashian. Rezultatul este dezastruos!

GALERIE FOTO (2) Kim-Kardashian

Un tânăr din Marea Britanie, obsedat de Kim Kardashian, și-a făcut nu mai mult de 50 de operații estetice pentru a semăna cu celebra americancă. A scos din buzunar 150.000 de dolari, în speranța că va arăta precum idolul său, însă, rezultatul este de-a dreptul horror. 

Un bărbat și-a făcut 50 de operații estetice pentru a semăna cu Kim Kardashian. Rezultatul este dezastruos!

Jordan Parke, un tânăr make-up artist din Marea Britanie, s-a îndrăgostit de fizicul lui Kim Kardashian, după ce s-a uitat la show-ul ”Keeping Up With The Kardashians”. Dezvoltând o obsesie pentru aceasta, a decis să-și facă operații estetice pentru a semăna cu faimoasa americancă. Însă, intervențiile l-au făcut să arate nu doar de nerecunoscut, ci și de speriat pentru cei din jurul său, potrivit România TV.

Jordan Parke a scos din buzunar 150.000 de dolari și și-a făcut 50 de intervenții nereușite, printe care: tatuarea sprâncenelor, lifting la pomeţi, rinoplastie şi injectare de botox în buze. Pe lângă acestea, a ajuns să se machieze precum o femeie, dar și-a eliminat și tot părul de pe corp, prin epilare definitivă. Jordan Parke o consideră perfectă pe Kim Kardashian.

„Iubesc totul la ea. Este cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o vreodată. Tenul, părul ei, totul este perfect!”, a declarat Jordan Parke

De altfel, când cei din jurul său îi atrag atenția că a exgerat cu operațiile estetice și cu machiajul, Jordan mărturisește că se amuză. Mai mult, spune că nu-i place deloc aspectul natural.

„Râd atunci când oamenii încearcă să mă insulte spunându-mi că sunt de plastic. Oare ei cred că îmi doresc să arăt natural? Dacă asta aş fi vrut, mi-aş fi cerut banii înapoi”, a mai declarat Jordan.

Și-a scos coastele ca să arate precum personajul preferat din desene animate

Tânărul din Marea Britanie nu este singurul care șochează. Pixee Fox, un fotomodel din Suedia, și-a scos coastele pentru a aduce cu personajul preferat de desene animte, Jessica Rabit. Jessica este creată după modelul 90-60-90, fapt care a atras-o foarte mult pe celebrul model. A investit 100.000 de euro, în peste 15 operații estetice. Fanii s-au speriat când au văzut-o cum arată. Îi reproșează că a exagerat, dar Pixee este foarte încântată.

Image result for pixee fox before surgery jessica rabbit