Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Și-a scos coastele ca să arate precum personajul preferat din desene animate. Transformarea este uluitoare

Și-a scos coastele ca să arate precum personajul preferat din desene animate. Transformarea este uluitoare

GALERIE FOTO (4)

Un fotomodel din Suedia, pe nume Pixee Fox, a șocat o lume întreagă. Ea s-a operat de 15 ori și și-a scos chiar și coastele încât să arate ca idolul ei: personajul de desene animate Jessica Rabit. Personajul de desene animate este o femeie seducătoare, voluptoasă, cu talie de viespe și fund mare. Rezultatul obținut de Pixee Fox în urma operațiilor, însă, nu prea i-a încântat pe fanii ei.

Și-a scos coastele ca să arate precum personajul preferat din desene animate. Transformarea este uluitoare

Pixee Fox, un fotomodel din Suedia, a devenit celebră în toată lumea după ce și-a scos coastele pentru a semăna cu personajul de desene animate, Jessica Rabbit. Și-a făcut nu mai mult de 15 operații, printre care mărirea sânilor, a fundului și a buzelor, pentru a fi la fel de seducătoare precum Jessica Rabbit. Fanii lui Pixee Fox, însă, sunt îngroziți de transformare, potrivit Daily Mail.

Image result for pixee fox before surgery

Pentru toate intervențiile, fotomodelul a scos din portofel peste 100.000 de euro. Datorită notorietății pe care a dobândit-o în urma operațiilor, are peste 70.000 de fani pe Instagram. Iar dacă cei mai mulți o critică, sunt și persoane care sunt încântate de ceea ce văd.

Image result for pixee fox before surgery jessica rabbit

Pixee este de părere că personaje din desene animate precum Jessica Rabbit, Aurora din Frumoasa Adormită și Holli Would, din Cool World, sunt idealul frumuseții feminine.

”Acele desene animate reprezintă idealul de frumusețe feminin”, a explicat Pixee, pentru publicația britanică The Daily Mail.

„Știu că sunt mulți oameni care se inspiră de la mine. Și nu din operații mele estetice, ci mai degrabă din atitudinea mea. Niciodată nu mă pierd cu firea  și sunt eu însămi. Nu mă schimb pentru nimeni. Îmi iubesc viața. Nu totul se rezumă la operațiile mele estetice.”, a mai spus Pixee pentru Plastic Surgery.

Pixee Fox și-a dorit să devină actriță

Pixee a mai mărturisit pentru aceeași sursă că de mică și-a dorit să fie actriță, deoarece îi place să fie în centrul antenției.

”De când aveam patru ani mi-am dorit să fiu actriță. Îmi place să fiu în centrul antenției și să amuz lumea”, a declarat fotomodelul.

Ea le sfătuiește pe fetele care vor să-și facă operații estetice să își aleagă bine medicul care le va modifica trăsăturile.

”Există atât de mulți pacienți care ajung să aibă rezultate proaste și complicații foarte proaste și multe din cauză c merg la oameni care nu sunt instruiți în mod corespunzător. Trebuie să vă informați foarte bine despre ceea ce faceți”, este de părere Pixee.

Image result for pixee fox

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: