Redactia.ro
Home » Monden » Câte operații estetice are Cristi Borcea: ”Am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”

Câte operații estetice are Cristi Borcea: ”Am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”

Cristi Borcea, muză pentru un pictor român

Câte operații estetice are Cristi Borcea. Fostul acționar de la Dinamo și-a tot făcut îmbunătățiri ale aspectului fizic până să ajungă la vârsta de 51 de ani. El recunoaște acest lucru, și spune că de-a lungul timpului, pentru a-și întreține frumusețea ”am făcut așa câte puțin, să țin ritmul.”

Câte operații estetice are Cristi Borcea: ”Am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”

Câte operații estetice are Cristi Borcea. Fostul acționar de la Dinamo are 51 de ani, dar vârsta nu-și spune cuvântul. În cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Cristi Borcea a dezvăluit secretul păstrării unui aspect fizic tânăr: botox, tratamente faciale și masaj. Toate acestea și le face treptat, pentru a nu-și transforma brusc înfățișarea, informează Spynews.

„Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.red. Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale. De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu, am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, a povestit Cristi Borcea, la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai.”

FOTO. Prin câte operații estetice a trecut Cristi Borcea! Cum a ajuns soțul Valentinei Pelinel să se transforme total - Tacataca.ro

Cristi Borcea, la un pas de sinucidere

În prima seară de arest, Cristi Borcea a fost la un pas de sinucidere. De altfel, tot în cadrul aceleiași emisiuni, fostul finanțator al clubului sportiv Dinamo a mărturisit că a rămas cu traume din închisoare, unde erau mereu gândaci și șobolani. De atunci, are teamă de șobolani și visează, adesea, despre cum era în penitenciar. În spatele gratiilor, Borcea recunoaște și că a avut parte de avantaje și dezavantaje, deopotrivă, din cauza notorietății sale.

Am fost un deținut ca orice deținut, dar datorită notorietății am avut și avantaje și dezavantaje. Norocul meu a fost cu Giovanni Becali și cu Victor Becali. Niciodată nu am avut cameră de hotel, bandă de fitness, bicicletă. Nu a fost niciodată demisă conducerea de acolo. În prima seară când m-am dus la Poarta Albă, am vrut să iau toate medicamentele. Din 2009, de când am pierdut campionatul cu Urziceni, am probleme cu somnul. M-a luat Giovanni: bă ești nebun, eu am stat în Columbia, în Napoli, cum să faci așa ceva. M-am dus în baie, nu era apă, nu era nimic, era un butoi mare, toalete turcești.Sub chiuvetă era o gaură unde era plin de șobolani. Ăsta a fost primul contact cu pușcăria. Se leagă cu celebra melodie Poarta albă. Lumea spunea că sunt condițiile cele mai bune acolo. Îmi este frică de șobolani. Pe săptămână visez cam de două trei ori treaba asta legat de pușcărie. Sunt traume care nu trec atât de ușor. Dacă nu-i aveam pe Giovanni și pe Victor acolo îmi era foarte greu. Gândacii, șobolanii și ploșnițele erau peste tot. Nu era apă caldă”, a mai a declarat Cristi Borcea la ”40 de întrebări”, de la Kanal D.

Cristi Borcea, dezvăluire-bombă despre intoxicarea cu mercur. Anunţul făcut de fostul finanţator a lui Dinamo

În anul 2011 apărea informația potrivit căreia Cristi Borcea a fost otrăvit cu Mercur. Și în prezent, el ia tratament împotriva substanței letale.

”Eu şi în momentul de faţă iau tratament pentru mercur. (…)Cu mercurul m-am chinuit şi mă chiui de 20 de ani, sunt sigur, 100%, una care pe care am făcut-o să sufere mi-a dat să îmi lase amintire. Cu operaţia pe cord, la fel, eram achitat. Am şi bypass şi punte, inima nu mai e legată, e un şanţ. Nu cred că există cineva care are operaţie pe cord deschis ca să scape de un dosar.”, a mai spus Cristi Borcea, la „40 de întrebări” cu Denise Rifai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: