Redactia.ro
Home » Știri » A murit în incendiul de la Colectiv, dar părinții i-au adus pe lume o soră. Povestea familiei lui Andrei Buică

A murit în incendiul de la Colectiv, dar părinții i-au adus pe lume o soră. Povestea familiei lui Andrei Buică

Andrei Buică, tânărul arhitect de 29 de ani care s-a stins în flăcările incendiului de la Colectiv, era singurul copil al familiei sale. Părinții săi au fost profund îndurerați de pierderea lui și nu-și putea imagina viața fără el. Chiar dacă sunt trecuți de 50 de ani, au decis să mai aducă pe lume un copil, iar Dumnezeu le-a dăruit o fetiță. Au botezat-o Andreea.

A murit în incendiul de la Colectiv, dar părinții i-au adus pe lume o soră. Povestea familiei lui Andrei Buică

Andreea, sora lui Andrei Buică, a fost adusă pe lume la doi ani de la moartea fratelui său. În anul 2017, mama sa, Marcela Buică, a născut-o la vârsta de 52 de ani, fără nicio problemă. Andreea a fost un copil așteptat de părinți, mai ales de tatăl ei, potrivit totuldespremame.ro.

părinți după 50 de ani

Tatăl lui Andrei Buică spune că după moartea fiului nu se mai regăsea și nu-și putea concepe viața fără un copil.

”Eu nu cred că eu, după acel accident, am mai fost eu! Cred că vreo 6 luni de zile n-am ştiut ce se întâmplă cu mine şi am trăit într-o ceaţă. Când mi-am revenit cât de cât, mi-am dat seama că ori mai avem un copil, ori încetăm să mai existăm”, a mărturisit Dorin Bucă pentru Antena3.

Soții Buică sunt oameni credincioși și chiar au construit o biserică, acolo unde l-au botezat pe regretatul lor fiu și sora acestuia, Andreea. Atunci când au aflat că vor deveni părinți, au trimis analize în China pentru a se asigura că sarcina decurge normal, având în vedere că mama lui Andrei este trecută de 50 de ani. De Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril au primit vestea că totul decurge precum o sarcină normală, iar pe data de 30 martie, 2017, Andreea a fost născută prin cezariană. Un lucru misterios este că a venit pe lume la 22:30, ora când a izbucnit incendiul de la Colectiv.

Marcela si Dorin Buca

”Pentru mine Andrei este undeva plecat. Eu cred că el trăieşte undeva şi eu sper să mă întâlnesc cu el peste zeci de ani, după ce cresc fetiţa. Pentru că am o obligaţie faţă de ea. După acea haină neagră pe care am îmbrăcat-o la moartea lui Andrei, Dumnezeu ne-a dat o altă haină albă”, a mai spus Dorin, la un post de televiziune.

Tatăl lui Andrei Buică: ”Ne-a umplut sufletele acest copil”

„Nu găsim cuvintele care să exprime bucuria cu care ne-a umplut sufletele acest copil! Nu vom găsi niciodată vorbele de bucurie şi de mulţumire Lui Dumnezeu pentru minunea care a venit la noi în casă!”, a mărturisit Dorin Bucă pentru Digi24.

mamă după 50 de ani

Andreea seamănă foarte mult cu Andrei

Tot tatăl lui Andrei mai mărturisește că Andreea seamănă mult cu fratele ei, la păr, la ochi. Iar cea mică se uită, adesea, la pozele cu fratele său și îi rostește numele.

”Deja se uită la tablourile lui Andrei, spune «Andei, Dei». Se joacă pe lângă ele. Dacă vede că eu mă duc la tablou şi îi pup mâna, vrea şi ea. O să fie o legătură peste ani cu totul excepţională. Dar va fi greu să-i povestim. Va trebui să afle de la noi întâi”, a mai explicat tatăl lui Andrei.

Andrei Buică avea 29 de ani în ziua incendiului și era pasionat de muzica rock. Părinții săi spun că era un tânăr inteligent care avea șanse de a-și construi o carieră și peste hotare.

„La educaţia şi aptitudinile sale, ar fi putut oricând să plece în străinătate. Eu l-am convins să rămână în ţară, pentru că şi aici se pot face lucruri deosebite, iar el a îmbrăţişat până la urmă atât de mult această idee încât încerca să îi convingă şi pe alţii să rămână şi să îşi facă o carieră de succes în ţară. Şi-a iubit ţara. Mi-ar fi plăcut să ajungem să lucrăm împreună în domeniul meu, al construcţiilor navale”, declara Dorin Buică, la un an de la tragicul eveniment din “Colectiv”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: