Redactia.ro
Home » Sport » A murit Ionuț Popa! Antrenorul avea 67 de ani

A murit Ionuț Popa! Antrenorul avea 67 de ani

ionut popa a murit

Ionuț Popa s-a stins din viață în această dimineață, la secția ATI din cadrul Spitalului Clinic Județean Arad.

Fostul antrenor în vârstă de 67 de ani a fost internat în urmă cu mai bine de două săptămâni. Suferise un stop-cardiorespirator. În ciuda eforturilor medicilor, nu și-a mai revenit fiind în comă până astăzi. În acestă dimineață a suferit din nou un stop-cardiorespirator, iar organismul și așa slăbit a cedat. În cariera sa, Ionuț Popa le-a antrenat pe Poli Iași, CS Mioveni, Jiul Petroșani, UTA Arad, FC Bihor, Național Sebiș, Șoimii Pâncota și ACS Poli Timișoara.

Ionuț Popa era bolnav de mai multă vreme

Fostul antrenor avea de mai multă vreme o tumoră la cap, iar aceasta nu mai putea fi operată. În ultimul an s-a simțit din ce în ce mai rău. A fost nevoit să renunțe la contractul pe care îl avea și a mers la mai mulți medici pentru a afla ce are. Suporterii echipelor pe care le-a antrenat au strâns bani pentru a-l ajuta pe antrenor. Gigi Becali a declarat și el că îl va asprijini cu bani, dar se pare că aceștia nu au ajuns niciodată la Ionuț Popa.
“Mă simt ca un om bolnav, dar poate că asta îmi este soarta. Nici eu nu știu dacă se mai pot face multe pentru mine. Din păcate medicii nu îmi pot face operația la cap, iar acest lucru îmi complică mult starea de sănătate. Încă nu am primit sprijin de la Gigi Becali. Nu sunt supărat pe el. Nu l-a sunat nimeni din familia mea. El a afirmat că e dispus să mă ajute. O să mă consult cu familia și o să văd dacă e cazul să mergem la spitalul lui Gigi Becali”, declara Ionuț Popa pentru Prosport, în luna ianuarie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: