Redactia.ro
Home » Monden » A murit Ivana Trump, fosta soție a lui Donald Trump: ”Sunt foarte întristat”

A murit Ivana Trump, fosta soție a lui Donald Trump: ”Sunt foarte întristat”

GALERIE FOTO (4)

Donald Trump este devastat, după ce Ivana Trump, fosta lui soție, s-a stins din viață. Cei doi au împreună trei copii. Fostul președinte a transmis un mesaj dureros, după ce a aflat că Ivana și-a pierdut viața.

Ivana Trump a fost găsită fără suflare

Ivana Trump, mama celor trei copii ai lui Donald Trump, a murit din cauze naturale la vârsta de 73 de ani. Fosta soție a lui Donald Trump a fost găsită fără suflare în casa ei din Upper East Side din New York. Acest lucru a fost dezvăluit de fostul ei soț, fostul președinte, Donald Trump. Tot el este cel care a împărtășit vestea tragică despre decesul acesteia pe contul său Truth Social.

Sunt foarte întristat să îi informez pe toți cei care au iubit-o, că Ivana Trump a murit acasă la ea, în New York”, a scris el.

Donald Trump, prima reacție după ce Ivana a murit

Donald Trump are trei copii cu fosta sa soție. Acesta i-a adus un omagiu Ivanei, descriindu-o ca o femeie ”frumoasă, uimitoare”. ”Era o femeie minunată, frumoasă și uimitoare, care a dus o viață grozavă și inspirațională”, a mai spus el. ”Mândria și bucuria ei au fost cei trei copii ai săi, Donald Jr., Ivanka și Eric. Era atât de mândră de ei, așa cum eram toți atât de mândri de ea. Odihnește-te în pace, Ivana!”, a mai scris Trump.

Un purtător de cuvânt al fostului președinte a confirmat vestea morții Ivanei la ABC News. Acesta a declarant că: ”A fost o femeie incredibilă – o forță în afaceri, un atlet de talie mondială, o frumusețe radiantă, o mamă și o prietenă grijulie. Ivana Trump a fost o supraviețuitoare. Ea a fugit de comunism și a îmbrățișat această țară. Și-a învățat copiii despre seriozitate și duritate, compasiune și determinare”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: