Redactia.ro
Home » Știri » A murit Jerry Stiller, actor cunoscut din „Seinfeld” și „King of Queens”. Ce mesaj a transmis fiul său, Ben Stiller

A murit Jerry Stiller, actor cunoscut din „Seinfeld” și „King of Queens”. Ce mesaj a transmis fiul său, Ben Stiller

A murit Jerry Stiller, actor cunoscut din „Seinfeld” și „King of Queens”

Lumea cinematografiei internaționale este în doliu. Jerry Stiller, tatăl lui Ben Stiller și cunoscut actor de comedie a murit la 92 de ani. Ce mesaj a publicat fiul său, actorul Ben Stiller.

Era cunoscut în special pentru rolurile sale din serialele de comedie „Seinfeld” și „King of Queens”. Jerry Stiller a trăit până la 92 de ani și s-a stins din viață duminică. În mesajul publicat de fiul său, acesta precizează că actorul a murit din cauze naturale.

Ce mesaj a transmis fiul lui Jerry Stiller, actorul Ben Stiller

Actorul Ben Stiller a publicat, pe pagina sa de Twitter, vestea tristă a morții lui Jerry Stiller:

„Sunt trist să vă anunț că tatăl meu, Jerry Stiller, s-a stins din viață, din cauze naturale. A fost un tată și un bunic extraordinar și un soț dedicat pentru Anne timp de 62 de ani. Ne vei lipsi. Te iubesc, tată.”

Jerry Stiller a jucat ani de zile în serialele de comedie „Seinfeld” și „King of Queens”, dar era și un cunooscut comediant. Actorul a mai apărut și în multe filme de comedie, în care a jucat alături de fiul său. Printre acestea, se numără Zoolander, Heavyweights, Hot Pursuit, The Heartbreak Kid and Zoolander 2.

Jerry Stiller a fost căsătorit cu actrita Anne Meara, jucând și alături de ea în numeroase pelicule. Cei doi au devenit cunoscuți într-un sitcom în care apăreau împreună, în anii `60, sub denumirea Stiller & Meara. Actrița a murit în 2015, tot în luna mai, la vârsta de 85 de ani.

„Cei doi au fost căsătoriți timp de 61 de ani și au muncit împreună până la final”

, a declarat un purtător de cuvânt al familiei Stiller, la momentul decesului actriței Anne Meara.

De-a lungul carierei sale, Jerry Stiller i-a făcut cunoștință și fiului său cu lumea artistică. Încă de mic copil, Ben Stiller mergea la filmări sau la reprezentații de teatru de la care luau parte părinții lui.

Cuplul Jerry Stiller și Anne Meara a și ofiică Amy Stiller și ea o actriță cunoscută.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: