Redactia.ro
Home » Știri » A MURIT o mare personalitate a României. A adus contribuţii majore în societatea noastră

A MURIT o mare personalitate a României. A adus contribuţii majore în societatea noastră

doliu

Zona culturală a ţării noastre a pierdut o mare valoare. Profesorul Universitar, Dr Alexandru Puiu, fondatorul Universității „Constantin Brâncoveanu” a decedat.

Bărbatul care a murit a fost rector al Academiei de Studii Economice (ASE) din București între anii 1985-1990 și a deținut mai multe funcții cu răspundere de-a lungul anilor.

A fondat Universitatea „Constantin Brâncoveanu”

În anul 1991 a fondat Universitatea „Constantin Brâncoveanu”, una dintre primele universități private din țara noastră. Aceasta are trei filiale: la Pitești, Brăila și la Râmnicu Vâlcea. Amintim de asemenea că Alexandru Puiu este tatăl senatorului PSD de Argeș, Ovidiu Puiu.

Profesorul Alexandru Puiu s-a născut la 1 octombrie 1933, în comuna Făgețel, județul Olt și a urmat cursurile școlii primare în comuna natală, după care a mers la Slatina, unde a făcut liceul.

Cine este senatorul Ovidiu Puiu?

Fiul profesorului Alexandru Puiu este doctor în economie și licențiat de științe economice, fiind, în prezent, rector al Universității Constantin Brâncoveanu din Pitești.

Ovidiu Puiu se află la primul mandat în Parlamentul României, acolo unde a avut luări de poziție pe tema reformelor în învățământ și a legilor energiei. Senatorul are 53 de ani și este, de asemenea, membru fondator al universității Constantin Brâncoveanu din Pitești.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: