Redactia.ro
Home » Știri » A murit omul de afaceri din Sibiu, jefuit și bătut de hoți. Vestea a lovit ca un trăsnet întreaga familie

A murit omul de afaceri din Sibiu, jefuit și bătut de hoți. Vestea a lovit ca un trăsnet întreaga familie

Adrian Kreiner

Într-o noapte aparent liniștită de duminică, un eveniment șocant a zguduit comunitatea dintr-un cartier sibian, cunoscut până atunci drept unul dintre cele mai sigure locuri. Un om de afaceri bine-cunoscut, Adrian Kreiner, în vârstă de 50 de ani, din Sibiu, a devenit victima unor hoți nemiloși care au pătruns în locuința sa, lăsând în urmă nu doar suferința lui, ci și o comunitate șocată.

Evenimentul tragic a avut loc când trei bărbați mascați și înarmați au pătruns în casa lui Adrian Kreiner, care se afla la doar câteva sute de metri distanță de reședința președintelui Klaus Iohannis. Intrând fără drept în casa omului de afaceri, hoții l-au găsit pe Adrian în camera de la parter, unde dormea pe o canapea.

Omul de afaceri a fost prădat de hoți

Ceea ce a urmat a fost de-a dreptul terifiant: bărbații l-au agresat brutal, iar ulterior l-au legat, presându-l să le dezvăluie locația bunurilor sale de valoare și a banilor. Atacul nemilos s-a încheiat cu Adrian Kreiner intrând în comă, lăsându-i familia într-o stare de șoc și disperare.

După ce l-au lăsat pe Adrian într-o stare critică, hoții și-au îndreptat atenția către fiica sa, o tânără de 23 de ani. Tânăra a auzit zgomote în casă și, ieșind din camera sa, a fost martora unei scene de coșmar: tatăl ei zăcea într-o baltă de sânge. În acel moment, agresorii au amenințat-o cu un pistol, obligând-o să le arate locul în care se aflau bijuteriile și ceasurile de lux ale familiei.

Hoții au reușit să pună mâna pe mai multe ceasuri prețioase, pe care le-au furat, apoi au părăsit locuința. În acel moment, în casă se mai afla și iubita lui Adrian, care, copleșită de frică, s-a ascuns într-un dulap și a sunat la numărul de urgență 112. Cu toate acestea, poliția a ajuns la fața locului doar după ce hoții părăsiseră locuința. În prezent, forțele de ordine îi caută pe cei trei agresori, în încercarea de a-i aduce în fața justiției.

A murit la spital, după o luptă crâncenă

După ce au fost alertați de apelul disperat al iubitei lui Adrian, echipajul medical a ajuns la locul faptei. Cu toate eforturile depuse de salvatori, Adrian Kreiner se afla în stop cardio-respirator. Cu măiestrie, personalul medical a inițiat manevrele de resuscitare, iar, spre norocul tuturor, acestea au dat rezultate. Din păcate, starea sa de sănătate era gravă și, cu toate eforturile medicilor, nu a mai putut fi salvat. Adrian Kreiner și-a pierdut viața la spital, lăsând în urmă o familie distrusă și o comunitate îndurerată.

„I s-au făcut investigaţii de specialitate, în continuare se află în stare foarte gravă, inconştient, intubat, ventilat mecanic”, au transmis reprezentanții Spitalului Judeţean Sibiu, înainte ca bărbatul să își piardă viața.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: