Redactia.ro
Home » Monden » A murit soția lui Alexandru Arșinel, Marilena! Femeia şi-a plâns bărbatul 9 luni, dar n-a mai rezistat fără el

A murit soția lui Alexandru Arșinel, Marilena! Femeia şi-a plâns bărbatul 9 luni, dar n-a mai rezistat fără el

Soția lui Alexandru Arșinel, Marilena, a murit, vineri, după doar 9 luni de la decesul fostului actor. Vestea a fost făcută publică chiar de către fiul actorului.

Fostul artist şi cea care avea să-i devină consoartă s-au cunoscut la un ștrand în 1968 și a fost dragoste la prima vedere. Alexandru Arșinel și Marilena s-au căsătorit ulterior, în același an.

Mesaj emoţionant al lui Cristian, fiul cuplului

Anunțul trist al decesului a fost făcut public de către fiul actorului, Cristian, pe pagina sa personală de Facebook.

„Scumpa mea MAMĂ, ieri ți-ai luat rămas bun de la noi, de la această lume în care ai fost un ÎNGER și ai plecat într-o lume cu siguranță mai bună, fără suferință și fără durere. 

Sunt sigur că acolo SUS te așteaptă tata și împreună cu el veți redeveni familia de odinioară. Nu îmi iau la revedere de la tine deoarece vei exista în inima mea pentru totdeauna și undeva, cândva și cumva ne vom revedea și mă vei striga din nou Cristiane. TE IUBESC MAMA”, a scris Cristian Arșinel.

Starea ei de sănătate se degradase

În anul 2016, Marilena Arșinel a rămas imobilizată în scaun cu rotile, în urma unui accident nefericit. După decesul actorului, starea de sănătate a acesteia s-a degradat considerabil.

La sfârșitul lunii ianuarie, Marilena a ajuns în spital, fiind diagnosticată cu pneumonie. Femeia a avut nevoie de tratament și a rămas sub supravegherea medicilor. În urmă cu aproximativ o lună, Cristian declara că mama lui este internată într-un azil, unde primește cele mai bune îngrijiri.

Au avut doi copii

Cei doi au avut împreună doi băieți, pe Bogdan și Cristian.

Alexandrul Arşinel a murit în anul 2022, la vârsta de 83 de ani. El a avut parte de o carieră de succes, aducând zâmbete pe fețele a întregi generații de români. Din anul 2016, soția lui Alexandru Arșinel nu a mai avut cum să se deplaseze fără ajutor, din cauza unei lovituri la cap suferite într-un accident.

Marilena Arșinel a decedat la doar 9 luni după ce marea ei dragoste a părăsit lumea aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: