Redactia.ro
Home » Știri » A murit tatăl Luizei Melencu, fata ucisă de Gheorghe Dincă. Ce i s-a întâmplat chiar de 1 Decembrie

A murit tatăl Luizei Melencu, fata ucisă de Gheorghe Dincă. Ce i s-a întâmplat chiar de 1 Decembrie

Tragedie în familia Luizei Melencu, fata ucisă de monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă. Tatăl tinerei, Claudiu Melencu, a murit chiar în seara de 1 Decembrie, din cauza unui infarct.Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare de apropiații bărbatului.

A murit tatăl Luizei Melencu

Tragediile se țin lanț de familia Luizei Melencu, fata ucisă de monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă. Tatăl ei, Claudiu Melencu, s-a stins din viață, în seara de 1 Decembrie, în urma unui infarct. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare, de către apropiații acestuia, informează adevărul.ro.

„În urma cu puțin timp am aflat de moartea unui om. Un om care a plecat dintre noi fără a cunoaște adevărul despre dispariția fiicei sale :Luiza Melencu cazul Caracal.
In seara aceasta tatăl Luizei a plecat dintre noi și ne rugam pentru sufletul lui sa își găsească odihna printre îngeri.Sincere condoleanțe si putere soției, fiicei si familiei sa treacă peste aceasta încercare dureroasa!Dumnezeu sa te odihnească în pace Claudiu Melencu!”, este anunţul postat pe pagina de Facebook „Noi Suntem Ajutorul”.

Sute de comentarii de regret au fost lăsate la postare. Dar cel mai sfâșietor a fost cel al surorii Luizei Melencu, Ionela Melencu, care și-a exprimat durerea în cuvinte apăsătoare.

„Tati meu, ai plecat prea repede din lumea asta! De ce tati, de m-ai lăsat? De ce Doamne mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta, de ce pe tatăl meu?”, a scris fata.

A murit fără să afle adevărul

Claudiu Melencu a murit fără să afle adevărul despre fiica sa, Luiza Melencu: dacă a fost ucisă într-adevăr de criminalul Gheorghe Dincă sau dacă mai trăiește. Bărbatul avea sufletul chinuit, spun prietenii lui. Chiar încerca să afle singur adevărul și nu de la TV. Claudiu credea că fiica sa era răpită, undeva în afara României. Mai mul, prietenii săi spun că tatăl Luizei Melencu își dorea să-l întâlnească pe Gheorghe Dincă la proces.

„Nici nu ştiţi cât suferea. Era distrus că nu poate afla adevărul, că nu ştie unde e copilul lui. El nu apărea des la televizor, încerca să afle singur ce s-a întâmplat. Era convins că Luiza a fost răpită, că este undeva, în afara ţării. Îşi dorea mult să fie faţă-n faţă cu Dincă, la proces. S-a stins cu gândul că nu ştie unde este fetiţa lui”, au declarat prietenii bărbatului.

După ce în spațiul public s-a lansat informația potrivit căreia el nu ar fi tatăl biologic al Luizei Melencu, bărbatul a fost foarte afectat. Zvonul a apărut după ce părinților li s-au prelevat probe ADN.

„Este o minciună! Cum pot să spună aşa ceva? Cât de nenorociţi pot să fie? Ce vor să facă? Lansează aceste zvonuri doar ca să ne terfelească. Luiza este fetiţa mea. Procurorii să-şi facă treaba, nu sunt puşi acolo să bârfească, sunt puşi acolo să afle adevărul. Să caute felete peste hotare, acolo sunt!„, a declarat Claudiu Melencu la vremea respectivă.

Claudiu Melencu a fost ultima persoană care a vorbit cu Luiza Melencu înainte de a dispărea. Bărbatul urma să fie audiat în dosarul Caracal.

”M-a sunat chiar înainte de a lua ocazia. Luiza mi-a spus că fusese să scoată banii trimişi de mama ei din Anglia. A spus: te sun când ajung acasă, tati. Şi a urcat în blestemata aia de maşină. Nu m-a mai sunat niciodată”, a povestit Claudiu Melencu.

Un an de la dispariția Luizei Melencu

Este mai bine de un an de când Luiza Melencu a dispărut. Pe data de 14 aprilie 2019, ea a fost răpită de Gheorghe Dincă. El a legat-o la ochi, a dus-o acasă și a supus-o chinurilor. Pentru a nu lăsa urme, monstrul i-a ars cadavrul într-un butoi și a negat cu vehemență uciderea ei.

Complicele lui Dincă la crimă este prietenul său, Risipițeanu. Ambii sunt închiși în Penitenciarul Craiova. Se vehiculează și informația potrivit căreia Luiza Melencu ar trăi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: