Redactia.ro
Home » Monden » A murit tatăl Oanei Lis! Vedeta urmează să discute cu familia despre înmormântare

A murit tatăl Oanei Lis! Vedeta urmează să discute cu familia despre înmormântare

A murit tatăl Oanei Lis! Vedeta urmează să discute cu familia despre înmormântare

Oana Lis este în doliul după ce tatăl acesteia a încetat din viață! Bărbatul a murit în Spania, acolo unde locuia de mai mulți ani. 

A murit tatăl Oanei Lis

Tatăl Oanei Lis a murit în această dimineață în Spania, iar acum familia face tot posibilul pentru a-i aduce trupul în țară și pentru a-l înmormânta cum se cuvine. Soția lui Viorel Lis este profund îndurerată de pierderea părintelui și urmează să ia legătura cu fratele ei.

Oana Lis este în doliu, după ce tatăl ei a încetat din viață. Vedeta urmează să ia legătura cu familia ei și să stabilească cu fratele său cum îl pot aduce în România, unde să îi facă înmormântarea. Familia lui face tot posibilul pentru a afla ce asigurări avea în Spania și în ce condiții îl pot aduce acasă.

Soția lui Viorel Lis nu a dorit să facă declarații momentan despre moartea tatăl ei. Cu toate că a avut un trecut tumultos cu familia sa, în special cu părintele ei, aceasta a găsit puterea să îl ierte. Ultimii ani de viață i-a trăit departe de casă, în Spania, iar legătura dintre ei nu a fost una strânsă.

Oana Lis a fost abuzată sexual de tatăl său

Oana Lis a vorbit în urmă cu câțiva ani desprfe clipele de groază pe care le-a trăit în copilărie din cauza tatălui ei. Aceasta a fost abuzată sexual de tatăl ei și bătută în repetate rânduri. Vedeta a povestit, cu lacrimi în ochi, despre violul la care a fost supusă pe când era doar o adolescentă și traumele pe care le-a suferit din cauza bărbatului.

”Tata e din Oneşti, dar n-am mai fost niciodată aici, am amintiri grele. Mă bătea, nu-mi dădea să mănânc, beam apă de la animale şi voia să mă mărit cu un cioban, deja rezolvase totul. Nu mi-e ruşine să recunosc că tatăl meu m-a abuzat şi sexual. Nu mai vorbesc cu familia mea. De asta mănânc mult acum pentru că n-am avut ce mânca. Mama a murit când aveam 13 ani. Eu la 14 ani voaim să mă omor, dar am mers mai departe. Pentru mine Viorel e familia mea. Nu am stat cu Viorel pentru bani, ci pentru că mi-a oferit respect şi siguranţă”, a declarat, cu ochii în lacrimi, Oana Lis.

După ce a terminat Facultatea de Psihologie, Oana Lis a mărturisit că a ajuns să înțeleagă mult mai bine lucrurile și cumva a găsit puterea de a-i înțelege și acțiunile tatălui, dar și ale mamei sale. Astfel, soția lui Viorel Lis a susținut că l-a iertat pe tatăl ei pentru toate chinurile la care a supus-o și pentru toate abuzurile. Acum, tatăl Oanei Lis le-a lăsat în urmă doar amintirile, iar vedeta se pregătește alături de familia ei să își înmormânteze părintele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: