Redactia.ro
Home » Știri » A murit un cunoscut lăutar din Gorj, la doar 41 de ani. A lăsat în urmă o soție și două fete

A murit un cunoscut lăutar din Gorj, la doar 41 de ani. A lăsat în urmă o soție și două fete

Gică Giurcă

Doliu și tristețe au cuprins comunitatea lăutarilor din Gorj la aflarea vestii tragice privind dispariția fulgerătoare a lui Gică Giurcă. La doar 41 de ani, acest lăutar din Iezureni, după ce s-a spânzurat, iar drama s-a încheiat duminică seara în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu, unde a decedat. 

Tragedia lui Gică Giurcă aduce în prim-plan și problema gravă a sănătății mentale în rândul artiștilor, evidențiind necesitatea unei atenții sporite asupra acestui aspect. Despărțiri dureroase, presiuni sociale și emoționale specifice industriei muzicale pot conduce la stări de disperare și depresie, subliniind fragilitatea psihologică a unor personalități care par deseori puternice în fața publicului.

A murit Gică Giurcă

Tragedia s-a desfășurat într-un mod cutremurător, în momentul în care Gică Giurcă, în vârful disperării, a încercat să își pună capăt zilelor. Paradoxal, acest gest tragic a fost comis în timpul unui apel video cu iubita sa, o cântăreață de muzică populară. Într-o încercare disperată de a opri gestul fatal, partenera lui a intervenit, dar, din nefericire, a fost prea târziu.

Această dramă aduce în atenția publicului nu doar pierderea unui talentat lăutar, ci și întunecata umbră a depresiei care își face simțită prezența în viețile artiștilor. Gică Giurcă, în ciuda carierei sale muzicale apreciate, a fost afectat profund de despărțirea de familia sa. Această suferință emoțională, asociată cu o depresie în creștere, a culminat într-un gest tragic ce a lăsat o amprentă dureroasă în sufletele celor care l-au cunoscut și admirat.

Fiica artistului a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, amintind și de recenta pierdere a mamei sale. Suferința acumulată din pricina despărțirii de soție și faptul că aceasta a luat cu ea cele două fiice ale lor au pus o grea povară pe umerii lui Gică Giurcă, care nu a reușit să facă față acestei situații, având o legătură specială cu cele două fiice ale sale.

Mesaje de regret din partea apropiaților

Comunitatea lăutarilor din Gorj își exprimă acum solidaritatea și compasiunea față de familia îndurerată a lui Gică Giurcă, încercând să găsească înțelegere și sprijin reciproc în această perioadă dificilă. Fanii au postat o mulțime de mesaje de regret, iar apropiații sunt profund îndurerați.

„Dumnezeu să te ierte iubirea mea de ce ne ai lăsat singure, tu erai un om plin de viaţă, nu ştiu de ce ai făcut chestia asta te iubesc şi te voi iubi toata viaţa”, „Dumnezeu să te ierte, om deosebit, multă putere familiei, ai lăsat în urmă două fete și o soție!!”, „Greu de crezut aşa ceva…Dumnezeu sa te ierte, Gică Giurcă, să aibă grijă de tine acolo sus! Multă putere celor apropiați lui!”, ”Dumnezeu a vrut să le cânți la îngeri! De azi ne ai lăsat doar cu amintiri! Dumnezeu să te ierte, om blând!!!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: