Redactia.ro
Home » Știri » A picat WhatsApp! Aplicația Meta nu mai funcționează, la numai câteva săptămâni după ce Facebook și Instagram au avut mari probleme

A picat WhatsApp! Aplicația Meta nu mai funcționează, la numai câteva săptămâni după ce Facebook și Instagram au avut mari probleme

WhatsApp, una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie la nivel mondial, a întâmpinat probleme tehnice majore, lăsând un număr mare de utilizatori fără acces la serviciile sale. În seara zilei de ieri, începând cu ora 21:00, ora locală a României, rapoartele privind întreruperea serviciului au început să curgă pe platformele de socializare și pe site-urile de monitorizare a stării funcționale a aplicațiilor online.

A picat WhatsApp

Utilizatorii WhatsApp din mai multe părți ale lumii au raportat că nu mai pot trimite sau primi mesaje. Întreruperea serviciului s-a manifestat prin încărcarea lentă a aplicației, mesaje care nu puteau fi trimise sau primite și imposibilitatea de a se conecta la serverele WhatsApp. Acest eveniment a stârnit frustrări și confuzie printre utilizatori, întrucât WhatsApp servește drept principalul mijloc de comunicație pentru afaceri, familie și prieteni.

În urma acestor rapoarte, WhatsApp, deținută de Facebook Inc., nu a emis imediat o declarație oficială privind cauza întreruperii sau un timp estimat pentru rezolvarea problemei. Utilizatorii au luat cu asalt rețelele sociale pentru a căuta răspunsuri și pentru a împărtăși experiențele lor cu întreruperea serviciului, creând astfel o comunitate temporară de persoane afectate, în căutare de informații și sprijin.

România, Israel, Los Angeles, Uruguay, Guatemala sunt doar câteva dintre zonele unde aplicația nu mai funcționează, nu poți trimite sau primi mesaje.

Știre în curs de actualizare…

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: