Redactia.ro
Home » Monden » A pierdut o sarcina, insa vrea copii. Ce cantareata vrea sa isi intemeieze o familie

A pierdut o sarcina, insa vrea copii. Ce cantareata vrea sa isi intemeieze o familie

Cantareata Maria Andria a recunoscut ca a trecut printr-o experienta groaznica. Blondina a marturisit ca a pierdut o sarcina, dar cu toate acestea, isi doreste o familie cu 3 sau 4 copii.

Invitata la Antena Stars, Maria Andria a marturisit ca problemele de sanatatae au facut-o sa piarda o sarcina. O persoană care nu trece prin asta, nu poate să înțeleagă cum este. Eu aveam probleme de dinainte, cu chisturi, cu ovarele. De la chestiile astea, am aflat după ce am rămas gravidă că eu nu trebuia, de fapt, să rămân însărcinată. Trebuia să fac tratamente înainte să rămân”, a declarat Maria Andria.

Maria Andria vrea o familie mare

Chiar daca in momentul de fata are probleme de sanatate si ar trebui sa urmeze tratamente, Maria Andria este increzatoare si spune ca isi doreste cu familie cu trei-patru copii. „Sigur că da! Dacă vrea Dumnezeu, eu îmi doresc copii, mai ales că sunt mereu așa mai copilăroasă și așa o să fiu și la 50 de ani. Vreau să am vreo trei sau patru copii, mai ales dacă suntem bine economic, că trebuie să existe bănuți ca ei să studieze ceva. Eu dacă fac copii, vreau să îi fac doctori pe toți. Și al meu nu are probleme cu banii că este doctor și de asta vreau să-mi fac copiii medici. Și tatăl meu a fost doctor și bunicii din partea mea au studiat medicina, doar eu voiam să mă fac avocată, dar am ieșit artistă”, a spus cu sinceritate cantareata. In plus, tot Maria Andria a declarat cateceva despre planurile de casatorie: “Nu mă căsătoresc că mulți se despart după acest pas. Vreau să mă mărit după mulți ani de relație, pe la vreo 55 de ani”.

Cantareata Maria Andria a recunoscut ca a trecut printr-o experienta groaznica. Blondina a marturisit ca a pierdut o sarcina, dar cu toate acestea, isi doreste o familie cu 3 sau 4 copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: