Redactia.ro
Home » Monden » A plâns după fostul iubit? Ce a făcut Laura Cosoi în ziua nunţii lui Smiley cu Gina Pistol

A plâns după fostul iubit? Ce a făcut Laura Cosoi în ziua nunţii lui Smiley cu Gina Pistol

Smiley și-a adus aminte de fosta iubire.

Laura Cosoi și Smiley au avut o relație timp de 5 ani, la mijlocul anilor 2000. Deși toți credeau că vor rămâne împreună, fiecare a luat-o pe drumuri separate.

Se pare că la momentul respectiv, Smiley nu era pregătit pentru o căsătorie fiindcă voia să se concentreze mai mult pe carieră. Acesta ar fi fost unul dintre motivele despărțirii celor doi.

Laura Cosoi, la botez, în ziua nunţii lui Smiley

Laura Cosoi a fost şi ea foarte fericită, sâmbătă, dar din motive personale. În ziua în care Smiley s-a căsătorit cu Gina Pistol, actriţa a avut și ea un eveniment important, botezul unui copil.

Familia noastră are brațele și mai pline de azi! Bun venit, Amalia în viețile noastre! Să te ocrotească bunul Dumnezeu și să te bucuri de magia fiecărei zi! Merită”, a scris Laura Cosoi pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, cele 3 fetițe ale blondinei nu au putut lipsi de la botezul verișoarei lor, așa că și acestea au arătat impecabil, fiecare dintre ele purtând rochițe elegante.

Mai mult decât atât, Laura Cosoi a marcat ziua de 27 mai cu un mesaj special, pe care l-a postat în mediul online. Petrecerea s-a desfășurat în aer liber, într-un cadru restrâns, fiind nelipsit decorul de poveste.

Cum s-a despărţit Smiley de Laura Cosoi

Smiley a încercat cât a putut să repare relația cu blondina, în 2012, însă fără rezultat, căci actrița a fost extrem de vehementă în privința despărțirii. Chiar bunica Laurei Cosoi a dezvăluit recent aceste lucruri.

Când a venit Smiley acasă, a găsit casa goală. El a venit și a căutat-o și ea i-a spus: „Rămânem prieteni, atât, gata!”.

A treia seară, el a venit și a cântat aici, într-o discotecă în Păcurari. Acolo a fost și nepotul meu, care mi-a zis: „După concert ne-am dus undeva și Smiley a cumpărat cinci sticle de whisky și ne-a îmbătat pe toți, numai el nu a băut. Și m-a rugat: Laura… vorbește cu Laura să se împace cu mine. Te rog, vorbește cu ea!”.

Mamă, a plâns Smiley după Laura… Atunci a intervenit Cosmin și s-a căsătorit cu ea. Care era deja fanul ei”, a povestit bunica Laurei Cosoi la momentul respectiv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: