Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A realizat o fotografie în mijlocul unei păduri, însă elementul surpriză din cadru a înspăimântat-o. „Este vizibil fără echivoc”, a spus ea.

A realizat o fotografie în mijlocul unei păduri, însă elementul surpriză din cadru a înspăimântat-o. „Este vizibil fără echivoc”, a spus ea.

GALERIE FOTO (3)

O britanică a încercat să imortalizeze într-o imagine ceața densă care se ridica deasupra unei păduri, însă a surprins ceva complet neanticipat în fotografia sa. Realizată cu telefonul mobil, fotografia a rezultat mult mai clară decât se aștepta.

O examinare mai atentă a dezvăluit un detaliu bizar: în partea dreaptă a cadru se putea întrezări imaginea unui copil care părea îmbrăcat în haine dintr-o epocă de două secole în urmă, potrivit mirror.co.uk. Regiunea în care femeia a surprins fotografia este cunoscută printre entuziaștii de paranormal ca fiind adesea frecventată de spirite. Femeia nu este sigură ce să creadă. „Unii dintre prietenii mei sugerează că silueta este doar un efect al luminii, în timp ce alții pot identifica cu claritate figura copilului”, a declarat ea.

Acești tineri au plecat în concediu și au făcut câteva fotografii. Odată ajunsă acasă, fata a analizat cu mai multă atenție imaginile

Rhynnice Trelfa a plecat într-o escapadă în Manchester împreună cu prietenii ei, unde a avut parte de o experiență extraordinară. Au realizat numeroase fotografii pe parcursul vacanței, pe care le-au împărtășit pe platformele lor de social media. Cu toate acestea, o fotografie în special a șocat-o pe tânăra de 28 de ani. În fundal, lângă iubitul ei, se afla mâna unei entități misterioase. Confuză și speriată, a repostat fotografia online, sperând ca cineva să-i poată clarifica acest fenomen inexplicabil.

„A început să mi se tremure tot corpul și am început să plâng. Pielea mi s-a de pieptene, efectiv eram îngrozită de ceea ce vedeam. Sunt sigură că nu era nimeni în spatele nostru. Am făcut o altă poză imediat după și mâna aceea nu mai era acolo”, a relatat Rhynnice.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini