Redactia.ro
Home » Stil de viață » A renunțat la un singur aliment și a slăbit 125 de kilograme. Cum arată acum tânăra de 26 de ani

A renunțat la un singur aliment și a slăbit 125 de kilograme. Cum arată acum tânăra de 26 de ani

GALERIE FOTO (2) A renunțat la un singur aliment și a slăbit 125 de kilograme. Cum arată acum tânăra de 26 de ani

Cum e posibil să slăbești și să renunți la doar un aliment? Această tânără de 21 de ani a reușit să dea jos kilogramele în plus după ce nu a mai consumat deloc acest aliment. Iată care e povestea ei!

A dat jos 125 de kilograme după ce a renunțat la acest aliment

O tânără de 26 de ani, pe nume Erika a renunțat la un singur aliment și a reușit să slăbească enorm într-un timp relativ scurt. Aceasta a renunțat complet la suc, iar transformarea ei a fost una uluitoare!

Erika ajunsese să bea doi litri de suc acidulat pe zi, iar corpul ei a început să se transforme rapid și kilogramele în plus au pus stăpânire pe corpul ei.

Abia când a ajuns să cântărească 192 de kilograme tânăra și-a dat seama că este nevoie să facă o schimbare în viața ei. Aceasta nu putea face nimic din cauza kilogramelor pe care le avea în plus, așa că a decis să pună stop! Primul lucru  la care a renunțat a fost sucul acidulat, de care se bucura în fiecare zi. De altfel, specialiștii avertizează că sucul conține zahăr pe care noi îl bem pur și simplu, și tocmai de aceea nu ne dăm seama că el este așa nociv și caloric.

Povestea femeii care a slăbit 125 de kilograme

O altă femeie din Marea Britanie, pe nume Sarah Turner a decis să renunțe la cei patru litri de suc pe care îi bea zilnic și transformarea ei a fost una uimitoare.

„Cu siguranță eram dependentă de Coca-Cola. Puteam doar să beau toată ziua și să nu mă gândesc la efectul pe care îl are asupra corpului meu”, a spus ea presei. „Eram întotdeauna obosită și nu aveam energie să fac nimic”, a mai spus femeia.

Astfel, odată cu renunțarea la suc au început să se topească și kilogramele în plus, până când acestea au ajuns să fie…125! Practic, această femeie a slăbit greutatea a doi oameni adulți. Desigur că Erika a renunțat și la mâncarea de tip fast-food și a început să includă fructele și legumele în dieta sa zilnică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: