Redactia.ro
Home » Știri » A salvat o fetiţă şi pe tatăl ei, la Eforie Nord, apoi a dispărut în valurile mării! Dramă şi la Vama Veche

A salvat o fetiţă şi pe tatăl ei, la Eforie Nord, apoi a dispărut în valurile mării! Dramă şi la Vama Veche

Incredibil! O turistă de la Eforie Nord a reușit să surprindă pe toată lumea.

Marea Neagră răpeşte suflete! Doi bărbați au fost declarați dispăruți în mare, în această seară, în Vama Veche și Eforie Nord. Scafandrii fac căutări.

Scafandrii din Constanța intervin în această seară pentru căutarea a doi bărbați dați dispăruți în mare în stațiunile Eforie Nord și Vama Veche.

Ar fi salvat două vieţi

Este căutat un tânăr care ar fi încercat să salveze un bărbat și un copil. Incidentul a avut loc la Eforie Nord, în zona Steaua de Mare. Autoritățile au reușit să-i scoată pe turiști, dar salvatorul nu a mai ajuns la mal.

La fața locului intervin o ambarcațiune CBRN și un echipaj de prim-ajutor. De asemenea, la căutări participă și șapte scafandri.

Bărbat dispărut şi la Vama Veche

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța a fost sesizat prin apel la 112 pentru a interveni la o persoană în pericol de înec în Vama Veche, pe plaja Golful Pescarilor.

S-au deplasat la fața locului paramedici și pompieri din Vama Veche și Mangalia. Echipajele au constatat că bărbatul nu se mai vedea în mare, iar din cadrul ISU Constanța a plecat la fața locului pentru căutări o autospecială cu trei scafandri.

Un bărbat de 43 ani a murit la Costineşti

Un bărbat din București, în vârstă de 43 de ani, a murit înecat în stațiunea Costinești, vineri seară, iar alte două persoane sunt căutate și la această oră de scafandri în Eforie Nord și Vama Veche. Este încă o zi neagră pe litoralul românesc. Luni, cinci oameni au fost înghițiți de valuri.

În Costinești, un bărbat de 43 de ani, din București, a intrat în apa mării după ce salvamarii și-au încheiat tura și s-a înecat. A fost luat de curenții puternici și dus în larg.

Trupul neînsuflețit a fost adus la mal cel mai probabil de valuri. Soția lui este cea care a sunat plângând la 112 să ceară ajutor. Medicii de la ambulanță au ajuns la fața locului, l-au resuscitat pe bărbat, însă fără rezultat”, conform Digi24.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: