Redactia.ro
Home » Monden » A trecut la hainele neglijente! Cum a fost surprinsă Gina Pistol FOTO

A trecut la hainele neglijente! Cum a fost surprinsă Gina Pistol FOTO

Gina Pistol trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale maternității. La cei 38 de ani, iubita lui Smiley, și-a luat în serios rolul de viitoare mămică.

 

Cum a fost surprinsă iubita cântărețului

 

Gina Pistol trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața unei femei. Frumoasa prezentatoare a emisiunii ,,Asia Express”  este pe cale să își întemeieze propria familie alături de Smiley.  Urmărită de sute de mii de fani pe rețelele de socializare, care îi și împărtășesc bucuria, Gina Pistol a fost surprinsă zilele trecute în haine lejere pe stradă, la cumpărărturi.

Cu un tricou rock, pantaloni largi, lejeri ochelari de soare și părul prins în coc în vârful capului, Gina Pistol și-a luat în serios rolul de gospodină și a mers să facă aprovizionarea. Vedeta s-a oprit și la un magazin de mobilă din zona Băneasa, de unde a luat mici decorațiuni pentru casa din Cernica, unde locuiește împreună cu Smiley. Vedeta a trecut și pe la supermarket unde a fost ajutată de agentul de pază să își ducă cumpărăturile până la mașină.

Gina Pistol se bucură de multă popularitate și simpatie în această perioadă, de când cei doi au recunoscut relația și au confirmat faptul că vor deveni părinți.

 

Gina Pistol are mai multă grijă de când este însărcinată

Frumoasa vedetă are mai multă grijă de când a aflat că va deveni mămică. Frumoasa blondină a mai luat câteva kilograme în plus odată cu sarcina. Vedeta emană fericire prin toți porii.

Gina Pistol nu renunță la masca de protecție nici pe stradă. Blondina are grijă de sarcină și se protejează mai ales în această perioadă.

„În urma unor analize medicale, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi şi pentru iubirea noastră! Am avut emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am ştiut că totul este bine. În sfârşit, a venit momentul să aflaţi de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani şi cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3!”, a mărturisit Gina Pistol pe pagina sa de socializare.

Smiley este în culmea fericirii. Cât despre rolul de tată de fată, Smiley afirmă că își dorește să fie o figură autoritară pentru copil. ,,Abia aştept. Deja m-am emoţionat. E un om pentru care voi face orice. Eu sper să fiu ca tată cel puţin la fel de bun ca tatăl meu. Asta îmi doresc. Sper că voi fi permisiv atunci când trebuie şi sever atunci când trebuie. Şi cred că mă voi juca mult. Trebuie să mă joc cu păpuşi, asta e”, a spus Smiley.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: