Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A văzut un tip drăguț în metrou, dar n-a avut curaj să-l abordeze. Ce idee i-a venit ulterior pentru a-l găsi pe tânăr

A văzut un tip drăguț în metrou, dar n-a avut curaj să-l abordeze. Ce idee i-a venit ulterior pentru a-l găsi pe tânăr

Unei tinere din București i s-a pus pata pe un bărbat pe care l-a remarcat la metrou. Însă cum n-a avut curaj să-l abordeze atunci când l-a zărit, s-a văzut nevoită să recurgă la o metodă inedită pentru a-l reîntâlni. Ce a făcut tânăra?

L-a zărit în metrou, dar nu l-a abordat

A remarcat un bărbat chipeș chiar în metrou, însă cum acesta era într-o discuție cu alte două persoane, tânăra nu a putut interveni. Când a ajuns acasă a regretat că nu și-a făcut curajul pentru a-l aborda așa că a decis să scrie un mesaj public pe o pagină de facebook dedicată călătorilor cu metroul, în speranța că acesta va vedea mesajul.

„Bonjour Metrocrush,
Nu credeam ca o sa apelez vreodata la serviciile voastre, but here I am.
Ora 10:19 acum, nu mi-am putut lua ochii de la tine nici cand am coborat. Tu nu m-ai remarcat, dar te-am remarcat eu. Metroul de Anghel Saligny, erai in capat si discutai cu un domn si o doamna ce lucreaza la Metrorex, aveau uniforme. Tu erai langa ei, esti barbatul chel si inalt, bine facut, imbracat in blugi si tricou, ambele de culoare neagra, cu barba blonduta bine aranjata, cu ochelari de vedere care iti vin fenomenal, si cu un zambet incredibil.
Am vazut ca nu porti verigheta, asa ca daca vreodata o sa vezi acest mesaj, da un react si poate doresti sa iesi la o cafea cu mine.”. a fost mesajul lăsat de tânără pe pagina MetroCrush.

Din păcate pentru ea, mesajul n-a ajuns încă la persoana în cauză. Bărbatul nu a văzut postarea tinerei, așa că n-a primit niciun răspuns. Rămâne de văzut, însă, dacă norocul îi va surâde, iar cel menționat îi va răspunde…

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: