Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A vrut să-și testeze iubitul, dar a făcut-o lată! Reacția incredibilă a bărbatului când iubita i-a cerut să se despartă în glumă

A vrut să-și testeze iubitul, dar a făcut-o lată! Reacția incredibilă a bărbatului când iubita i-a cerut să se despartă în glumă

Viața ne învață mereu să nu facem altuia ce nouă nu ne place, nici măcar sub formă de glumă. Așa pare că a pățit-o și o tânără care a vrut să-și testeze iubitul, pe care a vrut să-l păcălească, cerându-I să se despartă. Nimeni nu se aștepta să se ajungă așa departe.

O femeie a decis să își pună iubitul la încercare, căruia i-a cerut să se despartă doar în glumă. Însă păcăleala n-a mai fost așa amuzantă, când a dat de reacția bărbatului.

Încercând să mai anime un pic pasiunea în cuplu, tănăra a vrut să-și testeze iubitul pentru a vedea ce reacție ar avea dacă l-ar părăsi.

A vrut să-și testeze iubitul, dar a făcut-o lată!

Cu un plan bine pus la punct, tânăra i-a scris iubitului o scrisoare prin care l-a anunțat că relația lor s-a terminat din mai multe motive inventate pe moment de ea.

După ce a scris-o, tânăra a lăsat scrisoarea pe biroul iubitului ei, ăntr-un loc să poată fi ușor observată de tânăr.

Ca să poată surprinde reacția iubitului la cald, tânăra s-a ascuns sub patul bărbatului și a așteptat acolo până la sosirea lui.

Reacția incredibilă a bărbatului când iubita i-a cerut să se despartă în glumă

Nu a trecut mult, iar bărbatul a ajuns acasă și a dat peste scrisoarea lăsată de iubita lui pe birou. A citit-o cu voce tare, iar apoi a început să fluiere.

La doar câteva minute, omul a luat telefonul și a tastat un număr. Imediat persoana sunata i-a răspuns, iar iubitul tinerei a spus:

,,Bună, draga mea. Proasta în sfârșit a înțeles care-i treaba, și-a dat seama că o înșel. În sfârșit, m-a părăsit. Ce greșeală, relația asta. Sunt atât de fericit să fiu liber. Ce bine dacă te întâlneam pe tine înainte să o întâlnesc pe ea. Ne vedem curând!” și a închis apelul.

Au mai urmat câteva mișcări prin casă, iar tânărul a plecat mai apoi.

Imediat ce a auzit că bărbatul a ieșit pe ușă, tânăra a ieșit plângând de sub pat, șocată de cele întâmplate.

Însă la fel de repede a zărit pe biroul iubitului ei o altă scrisoare. Când a citit-o, a știut că a făcut-o lată și a fost cuprinsă de un sentiment cumplit de rușine.

Ce mesaj i-a lăsat iubitul tinerei căreia îi curgeau lacrimi șiroaie pe obraji, după gluma total neinspirată.

„Data viitoare când mai încerci să mă păcălești, să ai grijă ca picioarele să nu-ți iasă de sub pat. Am plecat doar până la magazin. Ne vedem curând, iubire”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: