Redactia.ro
Home » Monden » A$AP Rocky, iubitul Rihannei, a fost arestat de polițiștii din Los Angeles. Ce acuzații i se aduc rapperului

A$AP Rocky, iubitul Rihannei, a fost arestat de polițiștii din Los Angeles. Ce acuzații i se aduc rapperului

GALERIE FOTO (7) A$AP Rocky, iubitul Rihannei, a fost arestat de polițiștii din Los Angeles.

A$AP Rocky, iubitul Rihannei, a fost arestat de polițiștii din Los Angeles. Iubituk Rihannei a fost arestat, miercuri, în Los Angeles, pe Aeroportul Internațional. Tatăl copilului artistei este cercetat după ce, anul trecut, ar fi tras mai multe focuri de armă asupra unei persoane.

A$AP Rocky, iubitul Rihannei, a fost arestat de polițiștii din Los Angeles. Ce acuzații i se aduc rapperului

Rihanna trece prin momente dificile. Însărcinată în câteva luni, vedeta are parte de momente grele. Iubitul ei, A$AP Rocky a fost arestat miercuri, pe Aeroportul Internațional din Los Angeles. Cei doi se întorceau din Barbados cu un avion privat, când polițiștii l-au reținut. Potrivit unor surse ale anchetei, cei doi erau împreună când rapperul a fost arestat, iar un mandat de percheziție a fost emis pentru reședința sa din Los Angeles. Avocatul rapperului american a confirmat că acesta a fost arestat.

Potrivit surselor, cauțiunea a fost stabilită la 550.000 de dolari. Trei ore mai târziu, A$AP Rocky a fost eliberat, iar o dată ulterioră pentru proces a fost stabilită pentru 17 august. Potrivit NBV News, rapperul este acuzat că ar tras focuri de armă asupra unei persoane. Numele victimei din noiembrie anul trecut nu a fost făcut public de poliție, dar se știe că a suferit răni ușoare. Suspectul, care a părăsit locul incidentului cu alți doi bărbați, a fost identificat ca fiind Rakim Mayers sau A$AP Rocky. „ Au început să tragă în el de trei, patru ori, iar unul dintre gloanțe i-a zgâriat mâna stângă”.

Nu este prima dată când partenerul Rihannei are probleme cu legea. Rapperul a fost acuzat în 2019 de atac asupra unei persoane, în Suedia. Acesta s-a declarat nevinovat și a petrecut mai bine de o lună în arest, până când a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Mai mult, rapperul american a trebuit să plătească daune de 1.270 de dolari victime.

Rihanna și A$AP Rocky așteaptă primul lor copil

În urmă cu câteva luni, celebra artistă a făcut un anunț surprinzător. În vârstă de 33 de ani, RIhanna este însărcinată cu primul ei copil. Artista are o relație cu rapperul A$AP Rocky, iar peste câteva luni vor avea un copil. În cadrul evenimentului Fenty Beauty Universe din Los Angeles, Rihanna a făcut și primele declarații despre sarcină. Vedeta este fericită că nu trebuie să-și mai ascundă burtica. Artista este nerăbdătoare să își strângă în brațe copilul. Rihanna nu a dat detalii despre sexul bebelușului.

„Îmi face plăcere că nu trebuie să-mi fac griji că îmi ascund burtica. Dacă mă simt puțin dolofană, cui îi pasă? Este un copil. În acest moment, fiind însărcinată, în unele zile am impresia: ‘Uf, vreau doar să stau întinsă aici pe canapea toată ziua’. Dar când pui machiaj cu puțin ruj, te transformi. Îți pui niște haine și parcă atunci când arăți bine, te simți bine. Am auzit asta de foarte mult timp, dar este adevărat. Chiar te poate ridica de pe canapea și te poate face să te simți încrezătoare”, a spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: