Redactia.ro
Home » Sport » Academica Clinceni – Viitorul 2-3. Poenaru face scandal!

Academica Clinceni – Viitorul 2-3. Poenaru face scandal!

Academica Clinceni - Viitorul 2-3

Academica Clinceni – Viitorul 2-3. Ilfovenii au pierdut pe teren propriu, după ce au condus cu 2-1. La final antrenorul Ilie Poenaru l-a criticat dur pe arbitrul care a acordat un penalty pe care doar el l-a văzut.

Academica Clinceni a pierdut meciul cu Viitorul după ce echipa lui Hagi a primit un penalty controversat. Ganea a deschis scorul cu un șut din afara careului. Cebotaru a egalat, iar Şut a înscris pentru 2-1. În acel moment constănțenii au primit un penalty, pe care l-a văzut doar arbitrul. Iancu a fost cel care a transformat. În prelungiri, Rivaldinho a înscris golul victoriei.

Ilie Poenaru și-a ieșit din minți

La finalul meciului, antrenorul celor de la Academica Clinceni a comentat dur arbitrajul.

„Intervine arbitrul și dă penalty. Dar la Boboc de ce nu dai? Dar la Mladen de ce nu dai nimic când îl lovește pe Buziuc? Dar la Șut când este tras de tricou de ce vezi și-ți schimbi direcția de alergare? Păi, ce facem fraților? Cum să nu te simți furat? Ori atâta poate, ori așa a vrut. Antrenăm ceva, pregătim ceva și intervin alții. Nu. Lăsati-i să mă bată și să pierd eu pe teren, pentru că suntem fraieri”, a declarat Poenaru.

Hagi, nemulțumit după meci

Chiar dacă echipa sa a câștigat puncte importante, Gheorghe Hagi tot a fost nemulțumit la finalul partidei. Vrea schimbarea regulamentului în Liga I.

„Am pierdut 20 de puncte, șase luni a trebuit să plătesc toate bonusurile, toate deplasările, marketing și deodată suntem la jumătate. Să îmi dea banii înapoi, nu cred că e un campionat logic, să fie play-off și play-out dar să nu se ia punctele. Să nu ne ia nici golaverajul. Deodată te aruncă pe undeva, pe dinafară”, a spus Hagi.

În plus fostul internațional susține că în Liga I ar trebui să existe 18 echipe

„Campionatul normal în toate țările… este un campionat normal. Depinde de populație, de tradiție și de numărul de echipe. Atât! Eu știu că în România lucrurile au mers bine când am avut 18 echipe și un campionat normal”, a mai spus Hagi.

Citețte și: Ronaldinho a fost reţinut din nou în Paraguay! A petrecut noaptea în arest

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: