Redactia.ro
Home » Știri » Accident cu un microbuz, pe drumul spre Poiana Braşov. Șapte copii au ajuns la spital

Accident cu un microbuz, pe drumul spre Poiana Braşov. Șapte copii au ajuns la spital

Accident în Poiana Brașov pe 9 ianuarie 2020. Şapte copii au ajuns, joi, la spital, după ce microbuzul cu care erau transportaţi spre Poiana Braşov a intrat în coliziune cu un autoturism, pe DN 1E, pe sensul de urcare spre staţiune.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov au declarat că, în urma accidentului, au fost răniţi şi trei adulţi, printre care şi şoferul maşinii. Toţi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Adulţii au suferit traumatisme la membrele superioare, traumatisme cranio-cerebrale şi dureri la coloană. Copiii au acuzat dureri la membre, dar s-a luat decizia de către personalul medical prezent la faţa locului să fie transportaţi toţi la spital pentru investigaţii suplimentare.

Reprezentanţii ISU Braşov au precizat că toate persoanele implicate în accident sunt conştiente şi în afara oricărui pericol.

La locul accidentului au fost direcţionate două echipaje SMURD şi unul al SAJ Braşov.

Conform Poliţiei, șoferii au fost testaţi din punctul de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, rezultatul fiind negativ. În zonă, după producerea accidentului, circulaţia s-a desfăşurat alternativ, pe o bandă.

Loading...