Redactia.ro
Home » Homepage » Accident cumplit în București. Ambulanță răsturnată după un impact violent cu alte două mașini

Accident cumplit în București. Ambulanță răsturnată după un impact violent cu alte două mașini

Accident rutier grav pe Bulevardul Timișoara din București.

Un accident grav a avut loc în această după-amiază în București, implicând o ambulanță aflată în misiune și alte două autoturisme. Evenimentul s-a petrecut pe bulevardul Timișoara, la intersecția cu strada Brașov, iar consecințele au fost dramatice.

Ambulanța, apartinând Serviciului de Ambulanță București-Ilfov (SABIF), se afla în misiune de urgență și se îndrepta spre un caz medical. În momentul impactului, autospeciala medicală, care avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune, s-a ciocnit cu alte două autoturisme aflate în trafic.

Cum s-a petrecut totul

Impactul a fost atât de puternic încât ambulanța și unul dintre autoturisme s-au răsturnat pe o parte, iar unul dintre vehicule a fost proiectat pe linia tramvaiului. Patru victime, printre care și șoferul ambulanței, au fost rănite în urma accidentului și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Martorii au declarat că ambulanța avea semnalele de urgență activate, însă impactul violent nu a putut fi evitat. Trecătorii au intervenit rapid și au reușit să ajute victimele să iasă din autospeciala răsturnată.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

„Din accident a rezultat rănirea ușoară, din primele date, a unui număr de 4 persoane: șoferul ambulanței, o conducătoare auto și 2 pasageri. Au fost testați cu aparatul etilotest conducătorul ambulanței și unul dintre conducătorii auto, rezultatele fiind 0″, a informat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere.

Poliția va deschide un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în urma cercetărilor efectuate la fața locului. Ca urmare a accidentului, circulația tramvaielor pe strada Brașov a fost blocată pe ambele sensuri pentru o perioadă de peste o oră. Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului și eventualele consecințe legale pentru cei implicați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: