Redactia.ro
Home » Știri » Accident grav cu 6 victime. Un TIR și un autoturism au fost implicate

Accident grav cu 6 victime. Un TIR și un autoturism au fost implicate

Accident grav cu 6 victime. Un TIR și un autoturism au fost implicate

Accident grav cu 6 victime. Un TIR și un autoturism au fost implicate. Accidentul a avut loc în această dimineață, pe Drumul Național 1, între localitățile Predeal și Brașov. În urma evenimentului, șase persoane au fost rănite.

Accident grav cu 6 victime. Un TIR și un autoturism au fost implicate

Accidentul s-a produs la kilometri 146/850 de metri în județul Brașov. Un TIR și un autoturism au fost implicate, în urma evenimentului 6 persoane au fost ranite. Mai multe echipaje ISU au ajuns la fața locului, iar cele șase victime au fost transportate la cel mai apropiat spital. Conform ISU Brașov, trei dintre victime sunt minori.

Centrul Infotrafic al Poliției Române informează că circulația a fost una îngreunată în zonă, între orele 07:00 și 08:00.

Polițiștii acționează în teren pentru fluidizarea traficului, estimându-se reluarea normală a circulației în 30-45 de minute”, transmiteau azi dimineață polițiștii.

Avertismentele polițiștilor

Autoritățile avertizează toți șoferii să respecte indicațiile polițiștilor, și să adapteze viteza condițiilor de trafic. De asemenea, șoferii sunt avertizați să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule și să respecte ceilalți participanți la trafic.

Din cauza neglijenței, multe accidente rutiere au loc în România. Drumurile sunt destul de alunecoase, iar în unele zone, mai ales în județele de munte cum este Brașovul, șoferii trebuie să fie ceva mai prudenți căci cad precipitații sub formă mixtă, în special ninsori și lapoviță.

Citeste si:Farsa făcută de o femeie soțului ei după ce acesta a băut peste măsură

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: