Redactia.ro
Home » Știri » Avertizare ANM! Cod GALBEN de vreme rea în 19 județe

Avertizare ANM! Cod GALBEN de vreme rea în 19 județe

Avertizare ANM! Cod GALBEN de vreme rea în 19 județe

Avertizare ANM! Cod GALBEN de vreme rea în 19 județe. ANM a emis un cod galben de ninsori și vânt. După ce ne-am obișnuit cu temperaturi primăvăratice, se pare că iarna își intră înm drepturi.

Avertizare ANM! Cod GALBEN de vreme rea în 19 județe

Meteorologii au emis un cod galben de ninsori care vizează Moldova, dar și zona montană. Acesta este valabil până în această seară, la ora 22.00. Tot până atunci se menține și informarea meteorologică de vânt puternic. De asemenea, 19 județe se află sub cod galben de vânt puternic, până la aceeași oră, fiind anunțate rafale de vânt care pot depăși 80 de kilometri la oră.

”În intervalul menţionat, în Dobrogea, jumătatea de est a Munteniei şi în sudul Moldovei, vor fi intensificări ale vântului cu viteze în general de 55 – 65 km/h, iar pe arii restrânse, îndeosebi pe litoral, rafalele vor depăşi 75…80 km/h. În Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii de Curbură, vântul va continua să prezinte intensificări, temporar cu viteze de peste 70…80 km/h, iar zăpada va fi spulberată”, anunţă meteorologii.

Cod galben de vânt puternic în 19 județe din România

Conform meteorologilor, intesificări ale vântului vor mai fi în sud-estul țării și în noaptea de luni spre marți și în cursul zilei de marți, în general cu viteze de 40-50 km/h. În Dobrogea rafalele vor depăși 55-60 km/h.

Județe aflate sub cod galben de vânt puternic sunt, Argeș, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Covasna, Caraș-Severin, Constanța, Dâmbovița, Gorj, Galați, Hunedoara, Ialomița, Mehedinți, Prahova, Sibiu, Tulcea, Vâlcea și Vrancea.

Citeste si:Anunț oficial! Românii vor primi 650 de lei lunar. Care sunt condițiile

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: