Redactia.ro
Home » Știri » Accident grav cu două autobuze în Brașov. Șase oameni au fost răniți

Accident grav cu două autobuze în Brașov. Șase oameni au fost răniți

În dimineața zilei de 16 ianuarie 2024, un accident rutier grav a avut loc în localitatea Cristian din județul Brașov. Două autobuze care transportau muncitori s-au ciocnit aproape de intrarea în sediul firmei, lăsând șase persoane rănite, dar cu noroc, toate cu traumatisme minore. Iată detaliile!

Accident grav cu două autobuze în Brașov

Potrivit informațiilor furnizate de Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, evenimentul nefericit s-a produs pe DN 73 Brașov-Câmpulung, în apropierea localității Cristian, la o trecere la nivel cu calea ferată. Cele două autobuze, folosite pentru transportul muncitorilor, au fost implicate într-o coliziune gravă.

În urma impactului, patru persoane din cele două vehicule au resimțit dureri și au fost imediat evaluate medical. Din fericire, toate erau conștiente, iar starea lor nu părea a fi critică. Traficul rutier s-a desfășurat alternativ pe un singur sens, fără ca acesta să fie blocat complet. Se estimează că circulația va reveni la normal în aproximativ 30 de minute.

Șase oameni au fost răniți

Din primele informații, în primul autobuz se aflau aproximativ 40 de pasageri, în timp ce al doilea autobuz transporta doar șoferul. Impactul a fost destul de puternic pentru a provoca răniri, însă, din fericire, acestea s-au dovedit a fi minore în cele mai multe cazuri.

Autoritățile au reacționat prompt la apelul de urgență. Trei echipaje SMURD, trei ambulanțe SAJ, o autospecială pentru transportul victimelor multiple, un echipaj de descarcerare și două echipaje cu apă și spumă au fost trimise la fața locului pentru a acorda asistență medicală necesară victimelor și pentru a evalua starea altor șase persoane din autobuze, care acuzau dureri în diferite zone ale corpului.

Șase dintre răniți au fost transportați la Spitalul Județean Brașov pentru investigații medicale de specialitate, în timp ce alte șase persoane au refuzat transportul la spital, optând pentru tratamentul ulterior. Este un motiv de bucurie că toate victimele erau conștiente și că rănile lor au fost minore.

Astfel, accidentul rutier din Brașov a fost un eveniment nefericit care a implicat două autobuze utilizate pentru transportul muncitorilor. Cu toate acestea, starea generală a victimelor pare să fie sub control, cu doar răni minore. Autoritățile au intervenit prompt și au asigurat îngrijirea medicală necesară, iar traficul rutier a fost gestionat pentru a minimiza disconfortul pentru ceilalți participanți la trafic.

 

Sursa foto: Antena3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: