Redactia.ro
Home » Știri » Întâmplare zguduitoare în Italia! Trei muncitori români au căzut de la 10 metri. Destin tragic pentru unul dintre ei

Întâmplare zguduitoare în Italia! Trei muncitori români au căzut de la 10 metri. Destin tragic pentru unul dintre ei

Întâmplare zguduitoare în Italia! Trei muncitori români au căzut de la 10 metri. Destin tragic pentru unul dintre ei

Întâmplare zguduitoare în Italia! Trei muncitori români au căzut de la 10 metri. Destin tragic pentru unul dintre ei! Iată detaliile!

Destin tragic pentru un muncitor român din Italia

Tragedie în Italia! Un accident de muncă a fost mortal pentru un muncitor român, în vârstă de doar 20 de ani!

Evenimentul extrem de grav a avut loc în data de 15 mai, în localitatea Jolanda di Savoia din regiunea Emilia-Romagna. Cei trei muncitori români, angajați ai unei companii de construcții, se aflau pe acoperișul unei hale, desfășurându-și activitatea de zi cu zi. Însă, din motive încă neclare, coșul de ridicare pe care se aflau s-a prăbușit în mod neașteptat, determinând căderea lor de la o înălțime considerabilă de 10 metri.

Impactul cu solul a fost critic și toți cei trei muncitori au suferit răni deosebit de grave. Din nefericire, tânărul de 20 de ani a fost cel mai grav afectat. El a fost imediat transferat la spitalul Maggiore din Bologna cu ajutorul unui elicopter medicalizat, unde a fost internat în secția de Terapie Intensivă (ATI). Cu toate eforturile depuse de personalul medical, starea sa s-a agravat rapid și, în cele din urmă, marți seara, a fost declarată moartea cerebrală. Tragicul eveniment a survenit în cursul nopții de marți spre miercuri, pe data de 17 mai, potrivit estense.com.

Unul dintre muncitori, în stare critică la spital

Un alt muncitor de 50 de ani, coleg de muncă al tânărului decedat, se află și el în stare critică după acest incident cutremurător. El a fost transportat de urgență la spitalul Bufalini din Cesena, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire. Tatăl tânărului decedat a fost transferat la spitalul Sant’Anna din Cona, starea sa fiind gravă, dar stabilă.

Autoritățile competente au demarat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia și pentru a stabili eventualele responsabilități. Procuratura Republicii Ferrara, sub conducerea procurorului Isabella Cavallari, a preluat cazul și va investiga amănunțit toate aspectele legate de accidentul de muncă, cu scopul de a aduce lumină asupra acestui incident tragic, conform sursei citate.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: