Redactia.ro
Home » Știri » Accident grav în București de Paște. Situația a degenerat într-un adevărat circ: „Băi, lasă-mă, ho! Nu mă zăpăci!”

Accident grav în București de Paște. Situația a degenerat într-un adevărat circ: „Băi, lasă-mă, ho! Nu mă zăpăci!”

Accident grav în București de Paște. Situația a degenerat într-un adevărat circ. Iată detaliile!

Accident grav în București

În noaptea trecută, a avut loc o situație tensionată în cartierul Drumul Taberei din București, când doi tineri au încercat să scape de poliție după ce au fost surprinși de radar. Cu toate acestea, au ajuns să își distrugă mașina după ce s-au izbit de gardul de lângă o stație de metrou.

Mai mult decât atât, cei doi indivizi s-au aflat în conflict cu forțele de ordine, adăugând un element de tensiune în această întâmplare. 

„Băi, lasă-mă, ho! Nu mă zăpăci!”

„Băi, nu am făcut nimic, ho! Da, eram cu el în mașină. Ce s-a întâmplat? Băi, lasă-mă să îmi iau mașina, nu am făcut nimic, nu am fost eu la volan, nu mă zăpăci!” se auzea unul dintre tineri conversând cu agenții de poliție. 

Un martor a postat pe Facebook imagini cu un incident petrecut noaptea trecută în cartierul Drumul Taberei din București. Potrivit mărturiei acestuia, mașina în care se aflau cei doi tineri circula cu viteză mare dinspre Favorit către Piața Moghioroș.

Șoferul a încercat să fugă

Polițiștii au încercat să oprească mașina, dar șoferul a refuzat să se oprească și a fost urmărit de autorități. La Piața Moghioroș, șoferul a încercat să facă o viraj la dreapta pe strada Brașov, dar a pierdut controlul volanului din cauza vitezei și a ajuns în gardul unei stații de metrou, unde mașina s-a înfipt.

Șoferul a încercat să fugă, dar a fost prins după doar 50 de metri de poliție și încătușat. Este posibil ca acesta să fi fost și sub influența alcoolului. Între timp, pasagerul din mașină s-a certat cu polițiștii care l-au urcat și pe el în mașină și l-au dus la secție. Din fericire, în momentul accidentului, nu se afla nimeni pe trotuar și nici în intersecție.

 

Sursa foto: Antena 3 CNN, Sursa foto: Tudor Otulescu / Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: