Redactia.ro
Home » Știri » Accident grav în Constanța. Un microbuz s-a răsurnat. 11 persoane sunt rănite

Accident grav în Constanța. Un microbuz s-a răsurnat. 11 persoane sunt rănite

Accident grav în Constanța. Un microbuz s-a răsurnat. 11 persoane sunt rănite

Accident grav în Constanța. Un microbuz s-a răsurnat. 11 persoane sunt rănite. Un microbuz s-a răsturnat în județul Constanța, miercuri dimineața, pe DN 38, la intrare în Topraisar dinspre localitatea Amzacea. În urma accidentului, 11 persoane au fost rănite.

UPDATE ora 13.30: Doi oameni au murit, 18 sunt grav raniti

Conform reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, doua persoane erau prinse sub microbuzul rasturnat, au fost scoase, dar nu au mai putut fi salvate.

Alte 18 persoane, cu multiple traumatisme, au fost preluate de echipajele medicale si duse la spital pentru investigatii amanuntite.

Potrivit Centrului Intotrafic, microbuzul s-ar fi rasturnat pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile unui carosabil alunecos. Drumul a fost blocat. Totodata, pe carosabil sunt semnalate portiuni acoperite cu polei, iar circulatia se desfasoara in conditii de ceata densa.

Accident grav în Constanța. Un microbuz s-a răsurnat. 11 persoane sunt rănite

Conform Antena3, un accident grav a avut loc miercuri dimineața în judeșul Constanța. Un microbuz s-a răsturnat pe DN 38, la intrarea în Topraisar dinspre localitatea Amzacea. La fața locului s-au deplasat opt ambulanțe și trei autospeciale ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Conform ISU Dobrogea, două dintre victime sunt prinse sub microbuz. „Din primele informaţii reiese că sunt 11 victime, din care două prinse sub microbuz. La faţa locului, în total, trimise opt ambulanţe, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de stingere şi autospecială de descarcerare„, a transmis ISU.

Citeste si:Destinul unui copil adoptat de un cuplu din Noua Zeelandă. Adevărul aflat peste ani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: