Redactia.ro
Home » Știri » Accident grav în Iași. Mașina unei femei a fost strivită de un tanc al Armatei Române

Accident grav în Iași. Mașina unei femei a fost strivită de un tanc al Armatei Române

tanc

Joi dimineață, pe 26 octombrie, a avut loc un accident serios în zona Granit din orașul Iași, atunci când o șoferiță care conducea un autoturism Mitsubishi nu a respectat prioritatea unei coloane de vehicule blindate militare, producând o coliziune cu unul dintre aceste vehicule.

Accident grav în cursul dimineții de joi, 26 octombrie. Mașina unei femei a fost strivită de un TAB al Armatei Române

Accidentul a avut loc în cursul dimineții de 26 octombrie, în zona Granit din orașul Iași. Un TAB care aparține Armatei Române a zdrobit o altă mașină, condusă de o femeie, joi dimineață. Conform primelor informații, cea care se face cinovată pentru producerea accidentului este șoferița care nu ar fi acordat prioritate TAB-ului. Vehiculul blindat militar era condus de către un angajat al Poliției Române, care a fost ulterior testat pentru consumul de alcool, rezultatul fiind negativ, semn că nu consumase licori bahice înainte de a urca la bord.

Din fericire, femeia nu a suferit răni, însă a fost necesară intervenția medicală din cauza faptului că ea a suferit un atac de panică. Șoferul, de asemenea, a scăpat nevătămat, iar poliția a urmat procedurile legale. Din informațiile inițiale, se pare că accidentul a avut loc pentru că femeia nu a acordat prioritate vehiculului militar, chiar dacă acesta era însoțit de forțele de poliție și era ușor de observat, mai ales că avea activate și semnalele luminoase.

Ce a comunicat Armata Română după producerea incidentului

Armata Română a reacționat imediat la acest incident și a furnizat detalii despre cum s-au desfășurat evenimentele. Coliziunea a avut loc la ora 6:30 dimineața, moment în care s-a dat un apel la numărul de urgență 112. De asemenea, șoferița mașinii a fost transportată la spital pentru a primi asistență medicală adecvată.

„În data de 26 octombrie, în jurul orei 6,30, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o maşină civilă şi un transportor amfibiu blindat, în zona Granit, bulevardul Socola, judeţul Iaşi, în timp ce se deplasa cu convoiul militar şi cu escortă de poliţie militară de la sediul Batalionului 151 Infanterie Războieni spre poligonul de garnizoană Mogoşeşti.

A fost apelat numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat o autospecială a poliţiei rutiere ce anchetează evenimentul. Şoferul transportorului amfibiu blindat a fost testat cu etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis Poliția Română, la scurt timp după producerea incidentului.

Sursă foto Spynews

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: