Redactia.ro
Home » Știri » Accident grav în Oradea. Un copil a fost rănit grav

Accident grav în Oradea. Un copil a fost rănit grav

Accident grav în Oradea. Un copil a fost rănit grav

Accident grav în Oradea. Trei copii au fpst răniți, dintre care unul este în stare gravă după ce două autoturisme și un autobuz s-au ciocnit, joi, în Oradea, județul Bihor.

Accident grav în Oradea. Un copil a fost rănit grav

Un accident s-a produs joi, între două autoturisme și un microbuz. În cele trei autovehicule se aflau în total 10 persoane, între care șapte copii. Potrivit ISU Bihor, în urma impactului, trei dintre copii au fost răniți, unul dintre ei fiind grav rănit. Copiii au fost transportați la spital.

ISU Bihor a fost sesizat, prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Clujului din Oradea. Trei autovehicule au fost implicate, două autoturisme și un microbuz, în care se aflau 10 persoane, din care șapte minori. Din cele 10 persoane implicate în accident, trei copii au fost transportați la spital. O fetiță, în vârstă de 7 ani, aflată în cod roșu medical. un băiat de 7 ani, cu un traumatism cranio-cerebral și un hematom occipital, și o fetiță de 13 ani, care a suferit contuzii”, au declarat reprezentanții ISU Bihor.

Conform autorităților, se pare că a fost vorba despre o coliziun în lanț, o tamponare din spate, fiind implicate două autoturisme și un microbuz.

Citeste si:Profesorul român condamnat la 8 ani de închisoare în China, ar putea fi adus în România

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: