Redactia.ro
Home » Homepage » Accident grav pe autostrada A1 Arad-Timișoara. Cinci oameni sunt încarcerați

Accident grav pe autostrada A1 Arad-Timișoara. Cinci oameni sunt încarcerați

Accident grav pe autostrada A1 Arad-Timișoara. Cinci oameni sunt încarcerați

Accident grav pe autostrada A1 Arad-Timișoara. Cinci oameni sunt încarcerați. Un TIR, un microbuz și un autoturism s-au ciocnit vineri dimineață pe A1 Arad – Timișoara, în zona localității Giarmata. Potrivit ISU Timiș, primele informații arată că 5 persoane sunt încarcerate în microbuz și o persoană decedată.

Accident grav pe autostrada A1 Arad-Timișoara. Cinci oameni sunt încarcerați

Potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, pe sensul către Timișoara al autostrăzii A1 Arad-Timișoara, în zona localității Giarmata, a avut loc un accident rutier. Un TIR, microbuz și un autoturism au fost implicate.

Reprezentanții ISU Timiș au anunțat că o persoană se afla în TIR, în autoturism se aflau două persoane, iar în microbuz 7 persoane. 16 pompieri au intervenit cu 7 autospeciale și două echipaje SAJ.

„Din primele informații, sunt 5 persoane încarcerate în microbuz și o persoană posibil decedată”, anunță ISU.

Cinci persoane din microbuz au fost scoase și predate echipajelor medicale, iar o persoană din autoturism a murit. Circulația a fost oprită.

Carambol cu cinci mașini pe A1

Vineri dimineață a avut loc un accident pe A1. Pe sensul către Timișoara al autostrăzii A1 Lugoj-Timișoara, la kilometrul 470, în zona localității Recaș a avut loc un accident rutier în care au fost implicate cinci autoturisme. Banda numărul doi este blocata.

Citeste si:Și-a lăsat amanta gravidă și a plătit-o să plece din țară. Ce s-a întâmplat după nouă luni l-a făcut pe bărbat să…

Loading...