Redactia.ro
Home » Știri » Accident grav! Un autoturism a căzut în Dunăre de pe DN 57

Accident grav! Un autoturism a căzut în Dunăre de pe DN 57

Accident grav! Un autoturism a căzut în Dunăre de pe DN 57

Accident grav! Un autoturism a căzut în Dunăre, joi seara, de pe DN 57, între localitățile Drencova și Liubcova, fiind scoasă în urma intervenției pompierilor, dar în interiorul acesteia nu a fost găsită nicio persoană.

Accident grav! Un autoturism a căzut în Dunăre de pe DN 57

Potrivit ISU Caraș-Severin a precizat că un autoturism a căzut în Dunăre, joi seara, de pe DN 57, între localitățile Drencova și Liubcova. Însă, nu a fost găsită nicio persoană în interiorul acesteia.

La ora 18:20, a fost anunţat un accident rutier, produs pe DN 57, Drencova-Liubcova, în urma căruia un autoturism a căzut în Dunăre. La faţa locului intervin trei echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Moldova Nouă cu două autospeciale şi două barcă, două echipaje SAJ şi forţe ale Poliţiei de Frontieră, cu o ambarcaţiune. De asemenea, a fost solicitat sprijinul echipajului de scafandri din cadrul ISU Mehendiţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU „Semenic” al judeţului Caraş-Severin, Magdalena Tocmelea.

Poliția de Frontieră a fost cea care a intervenit în primele momente, și a reușit să ancoreze mașina până la venirea pompierilor militari, care au tras-o afară din Dunăre.

CIteste si:Nebunie la Londra! Fanii lui Frankfurt au venit la stadion deși nu au putut intra

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: