Redactia.ro
Home » Știri » Accident în Pasajul Unirii. Mai multe persoane au rămas blocate în autocar după ce șoferul nu a observat limita de înălțime

Accident în Pasajul Unirii. Mai multe persoane au rămas blocate în autocar după ce șoferul nu a observat limita de înălțime

GALERIE FOTO (2)

Update: Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat că o persoană a murit după ce a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut să o salveze. 

Update: Doi din cei patru pasageri duși la spital sunt în stare de inconștiență. Ceilalți pasageri din autocar, unii cu răni ușoare, alții cu atacuri de panică au fost preluați de către echipajele de salvare. Șoferul microbuzului a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul obținut a fost zero, așadar acesta nu consumase alcool înainte de a urca la volan.

Update: Trei persoane se află în stare foarte gravă, în stop cardio-respirator. Ele vor fi transporate la cele mai apropiate spitale de urgență din Capitală. Una dintre ele va fi transportată la Baltazar, alta la Spitalul Floreasca, iar alta la Spitalul Universitar din Capitală.

Accident extrem de grav la Pasajul Unirii. Un autocar s-a izbit de limitatorul de înălțime după ce șoferul autocarului nu a sesizat indicațiile rutiere. În urma incidentului, mai multe persoane au rămas blocate, iar patru dintre ele se află în stare gravă.

Prefectul Bucureștiului, Toni Greblă, a declarat că ușa din fața autocarului s-a blocat și câteva persoane au fost extrase din autoturism cu ajutorul celor de la descarcerare. Acesta a mai spus că nicio persoană nu se află în stare foarte gravă, dar că acestea vor fi transportate la spital. Toate unitățile spitalicești din București se află în alertă, iar medicii sunt pregătiți să-i primească pe cei care au fost implicați în acest accident tragic. Victimele de naționalitate greacă, aflate la vârsta adolescenței, sunt resuscitate de către echipajele de salvare sosite la fața locului.

microbuz
Pasagerii au fost prinși sub plafonul microbuzului

Persoanele care se aflau în autocar sunt străine, provenind din Grecia, însă încă nu se cunoaște destinația spre care se îndreptau acestea. Au fost alertate șase echipaje SMURD și Detașamentul Special de Salvatori. Potrivit autorităților, se lucrează pentru descarcerare. Victimele au rămas blocate pe scaune, plafonul fiind stirivit sub greutatea limitatorului de înălțime, anunță ISU-BIF.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini