Redactia.ro
Home » Știri » Accident între două microbuze și o mașină. Peste 20 de persoane au fost implicate

Accident între două microbuze și o mașină. Peste 20 de persoane au fost implicate

Un accident a avut loc, joi, în zona localității Ciorogârla. Conform primelor informații oferite de oamenii legii, impactul a avut loc pe autostrada A1 București – Pitești, pe sensul de mers spre București. Trei persoane au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale. Autoritățile și echipajele medicale s-au deplasat imediat la fața locului.

Cum s-a întâmplat totul

Trei persoane au ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale. Este vorba despre două femei, de 19 și 61 de ani și un bărbat, în vârstă de 44 de ani. În total, 21 de persoane au fost implicate în impact. Potrivit informațiilor transmise de ISU Giurgiu, accidentul a avut loc pe A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 13+500 al autostrăzii, pe sensul de mers spre Capitală, în zona localităţii Ciorogârla. ”Au fost implicate un autoturism (2 persoane) un microbuz de transport călători (aproximativ 17 persoane) şi un microbuz de transport marfă (2 persoane). Trei dintre persoanele care se aflau în microbuzul de călători au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportate la spital. Este vorba despre două femei în vârstă de 19 şi 61 de ani şi de un bărbat în vârstă de 44 de ani”, au declarat pompierii.

Circulația a fost restricționată

La fața locului, au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, cu o autospecială de stingere şi trei ambulanţe SMURD. Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, în urma accidentului circulaţia a fost restricţionată pe a doua bandă pe direcţia de intrare în Capitală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini