Redactia.ro
Home » Știri » Accident MORTAL în Vaslui. Un copil a fost ucis după ce a fost lovit de o mașină

Accident MORTAL în Vaslui. Un copil a fost ucis după ce a fost lovit de o mașină

Accident MORTAL în Vaslui. Un copil a fost ucis după ce a fost lovit de o mașină

Accident MORTAL în Vaslui. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, un copil de patru ani a fost lovit în plin de o mașină. În urma loviturii, copilul a decedat.

Accident MORTAL în Vaslui. Un copil a fost ucis după ce a fost lovit de o mașină

Un copil de patru ani a fost lovit în plin de o mașină în Vaslui. Potrivit IPJ Vaslui, minorul ar fi apărut brusc în fața șoferului de 35 de ani, din orașul Murgeni. Din păcate, acesta nu a mai avut timp să frâneze și l-a lovit în plin pe minorul de patru ani. Tragedia a avut loc pe strada Ștefan cel Mare din oraș, sub privirile mai multor localnici aflați pe terasa unui magazin. Conform unor surse, băiatul mergea la magazin, motiv pentru care acesta s-a grăbit să traverseze și i-a apărut brusc în față șoferului, după ce a ieșit din spatele unei mașini parcate pe marginea drumului.

Un echipaj de al Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui ajuns la fața locului, au încercat să îl resusciteze, însă, din păcate micuțul a decedat.

Am fost sesizaţi prin apel la numărul unic de urgenţă cu privire la faptul că un minor a fost accidentat de o maşină pe o stradă din oraşul Murgeni. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, copil ar fi ieşit brusc de după o maşină parcată. Chiar în faţa autoutilitarei, care l-a lovit frontal. Conducătorul auto declarând că nu a putut evita impactul. În urma loviturii, minorul a suferit răni grave, iar echipajul medical de pe Ambulanţă a declarat decesul”, a declarat reprezentantul IPJ Vaslui.

Citeste si:Accident mortal la Tulcea. Șoferul vinovat regretă ce s-a întâmplat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: