Redactia.ro
Home » Știri » Accident mortal la Tulcea. Șoferul vinovat regretă ce s-a întâmplat

Accident mortal la Tulcea. Șoferul vinovat regretă ce s-a întâmplat

Accident mortal la Tulcea. Șoferul vinovat regretă ce s-a întâmplat

Accident mortal la Tulcea. Șoferul vinovat regretă ce s-a întâmplat. Suspectul a intrat cu mașina în curtea unei case și a ucis trei persoane.

Accident mortal la Tulcea. Șoferul vinovat regretă ce s-a întâmplat

Șoferul vinovat făcea LIVE pe Facebook în timp ce a intrat cu mașina în curtea unde se aflau patru persoane.

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost prins și audiat de polițiștii tulceni. Acesta a povestit ce s-a întâmplat duminică seara, când a ucis cu mașina trei persoane. Suspectului îi pare rău pentru cele întâmplate.

„La audiere a spus, între altele, că regretă cele petrecute, că au murit oameni”, au precizat surse din rândul anchetatorilor.
Bărbatul a povestit că a fugit de la locul accidentului pentru că s-a speriat.

Un copil de trei ani a decedat

Pe raza localitățiii Văcărești,bărbatul s-a urcat la volan beat și a intrat LIVE pe Facebook. Din cauza alcoolului, bărbatul a pierdut controlul mașinii și a plonjat cu mașina în curtea unei case.

În curte se aflau patru persoane, dintre care trei au decedat. Un copil de trei ani și bunica lui de 79 de ani au murit pe loc. Mama băiețelului, însărcinată în cinci luni a murit în drum spre spital. A patra victimă, o femeie însărcinată în șapte luni, a fost grav rănită.

Potrivit anchetatorilor, mașina a luat foc după impact. Șoferul și ceilalți pasageri au reușit să fugă de la locul accidentului. Șoferul vinovat a fost prins în satul său natal la scurt timp de la producerea accidentului.

Guvernul interzice șoferilor folosirea telefonului la volan

Guvernul dorește să interzică folosirea telefonului mobil la volan. Modificarea este valabilă și pentru alte dispozitive cu funcții de redare text, foto sau video. Șoferii nu vor mai avea voie să folosească telefonul în timp ce aceștia se află la volan. Sancțiunea cuprinde 4 puncte penalizare, ceea ce înseamnă o amendă de 820 lei, adică de două ori mai mare decât amenzile pe care le primeau șoferii care erau prinși vorbind la telefon.

Până la momentul actual, legislația rutieră prevedea o amendă minimă de două puncte cu 410 lei amendă. Potrivit unei statistici a reprezentației Comisiei Europene în România, realizată în 2018, numărul de accidente rutiere fatale crește din ce în ce mai mult.

Citește și:Accident grav la Tulcea. Filmul accidentului în care trei persoane și-au pierdut viața

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: