Redactia.ro
Home » Știri » Accident provocat de un polițist, soldat cu moartea unei persoane

Accident provocat de un polițist, soldat cu moartea unei persoane

Accident provocat de un polițist, soldat cu moartea unei persoane

Accident provocat de un polițist. O persoană a murit iar alta a fost rănită, după ce căruța în care se aflau a fost lovită de o mașină condusă de un polițist din Dâmbovița.

Accident provocat de un polițist, soldat cu moartea unei persoane

O persoană a decedat iar o alta a fost rănită, marți seară, după ce căruța cu care se deplasau a fost lovită grav de un autovehicul condus de un polițist din Dâmbovița. Potrivit reprezentanțilot Poliției Dâmbovița, accidentul a avut loc pe DN 7, pe raza localității Gura Foii. O mașină a lovit o căruță în care se aflau două persoane, dupa cateva ore una dintre victime a decedat.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un conducator auto, în timp ce conducea un autoturism, în interiorul localității Gura Foii. Din direcția București către Pitești. Nu ar fi păstrat o distanță suficientă în mers față de un atelaj hipo. Neînregistrat și neechipat corespunzător. Condus de un barbat de 53 de ani, intrând în coliziune față-spate cu acesta”, au anunțat reprezentanții IPJ Dâmbovița.

Polițist cercetat penal pentru vătămare corporală

Autoritățile au întocmit un dosar penal pentr vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă. Bărbatul vinovat, este polițist, încadrat la un post de poliție rurală din Dâmbovița.

Totodată, conducerea Inspectoratului de Politie Județean Dâmbovița a dispus efectuarea de verificări prin Biroul Control Intern și dispunerea de măsuri legale”, au adăugat reprezentanții IPJ Dâmbovița.

Citeste si:Cazul Caracal. Experții INML au reconstituit scheletul Alexandrei Măceșanu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: