Redactia.ro
Home » Știri » Accident rutier în Botoșani. Patru tineri au fost răniți

Accident rutier în Botoșani. Patru tineri au fost răniți

Accident rutier în Botoșani. Patru tineri au fost răniți

Accident rutier în Botoșani. Patru copii au fost răniți. Accident s-a produs în această dimineață în comuna Vorona, iar patru copii cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani au fost răniți.

Accident rutier în Botoșani. Patru tineri au fost răniți

Potrivit Mediafax, o mașină s-a răsturnat în comuna Vorona din județul Botoșani, iar patru persoane au fost rănite în urma impactului. Șoferul în vârstă de 19 ani nu s-a asigurat la intrarea pe un drum județean și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar. În urma impactului a rezultat rănirea a cinci persoane.

Un echipaj de pompieri au ajuns la fața locului, și șoferul și pasagerul din dreapta au fost descarcerați de salvatori. Ceilalți doi pasageri au fost scoși de un martor. Autoritățile anunță că victimele au vârste cuprinse între 15 și 19 ani.

Cele patru victime se află în afara oricărui pericol

Șoferul și bărbatul din față-dreapta au fost eliberați dintre fiare de pompieri, în vreme ce un pasager a fost scos din mașină de către martori, iar un altul a ieșit singur, cei din urmă având vârste de 17, respectiv 15 ani”, a precizat ofițerul Dorina Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Botoșani.

Toți cei cinci pasageri au fost transportați la spital, starea lor fiind stabilă. Autoritățile din Botoșani au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini