Redactia.ro
Home » Știri » Accident teribil lângă București cu două TIR-uri! O persoană a murit – FOTO

Accident teribil lângă București cu două TIR-uri! O persoană a murit – FOTO

Accident teribil lângă București cu două TIR-uri! O persoană a murit - FOTO

Este alertă pe Autostrada A1, București – Pitești, după ce a avut loc un accident teribil! Două TIR-uri au fost implicate, iar din impact o persoană a murit. 

Accident teribil lângă București cu două TIR-uri! O persoană a murit

Un accident teribil a avut loc pe Autostrada A1, București – Pitești, în apropiere de Capitală. Două camioane de mare tonaj au fost implicate miercuri dimineața într-un accident rutier. În urma impactului, o persoană a murit, iar o parte din încărcătura din unul dintre camioane a ajuns pe carosabil, blocând traficul din zonă.

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, accidentul a avut loc la kilometrul 21 al autostrăzii, pe sensul de mers către Bucureşti.

”Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, una dintre acestea fiind inconştientă. Este vorba despre un pasager care se afla într-unul dintre camioane. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost preluat de echipajele SAJ şi SMURD care au început manevrele de resuscitare. Din nefericire, a fost declarat decesul bărbatului”, transmite ISU Giurgiu, conform News.ro.

O persoană și-a pierdut viața în urma impactului

În urma impactului două persoane au avut nevoie de îngrijire, însă din păcate una a decedat. Persoana care și-a pierdut viața avea 30 de ani și se afla într-unul dintre TIR-uri. A doua persoană implicată în accident, şoferul unuia dintre TIR-uri, este rănită, primind îngrijiri la faţa locului de la paramedicii SMURD.

Mai mult, bucăţi din caroseria celor două camioane, dar şi o paret din încărcătura unuia dinte ele au ajuns pe şosea. Pompierii au acţionat pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulaţia să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Traficul este restricționat în zona respectivă, după ce marfa transportată de cele două camioane s-a împrăștiat pe carosabil, reluarea circulație făcându-se în maxim 45 de minute.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, circulația este restricționată(banda unu) pe autostrada A1 București – Pitești, pe sensul către capitală, la kilometrul 21+100 de metri, în zona localității Bolintin Vale, jud. Giurgiu, din cauza unui accident în care au fost implicate două autovehicule”, menționează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: