Redactia.ro
Home » Știri » Accident tragic în Cehia. Doi români au murit iar alți șase sunt răniți

Accident tragic în Cehia. Doi români au murit iar alți șase sunt răniți

Accident grav

Miercuri a avut loc un accident rutter grav în Cehia, în urma căruia doi români au murit iar alți șase sunt grav răniți.

Ministerul Afacerilor Externe s-a autosesizat prin Ambasada României la Praga și anunță ca va cerceta pentru a afla identitatea victimelor.

Accident rutier grav în Cehia. Doi români au murit iar alți patru se află în stare gravă

În cursul zilei de miercuri a avut loc un accident rutier grav în localitatea Tachov, din Republica Cehă, în urma căruia au murit doi români iar alți patru au fost grav răniți.

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că va cerceta situația și va lua legătura cu Ambasada României din Praga pentru a afla identitatea victimelor.

Conform unui comunicat transmis de MAE, s-a întreprins în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale pentru a obține informații privind cetățenia, identitatea și starea de sănptatea a fiecărei persoane implicate în accident.

Potrivit informațiilor obținute de la autoritățile locale, în microbuzul implicat în accident se aflau opt cetățeni români. Dintre aceștia, doi cetățeni români au decedat, patru se află în stare critică, iar alți doi au suferit răni ușoare„, arată MAE.

De asemenea, cei doi români răniți ușor vor fi externați din spital. Autoritățile cehe fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.

MAE reamintește că va fi în contact cu familiile victimelor și va acorda asistență consulară necesară.

Totodată, ministerul anunță că românii afectați pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Praga 00420 257 532090, 00420 257 533965, 00420 257 530426, aceste apeluri fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate.

Accident grav pe șoseaua Timișoara

Miercuri seara a avut loc un accident grav pe șoseaua ce leagă Timișoara de Reșița. În urma impactului, doi oameni au murit, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un microbuz.

Din cauza vitezei, șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, într-o curbă la stânga. MAșina a intrat pe contrasens, unde s-a lovit de microbuz, aceasta fiind proiectată în câmp în urma impactului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: