Redactia.ro
Home » Știri » Accident violent în Buzău. O fetiță de trei ani este în stare critică

Accident violent în Buzău. O fetiță de trei ani este în stare critică

GALERIE FOTO (3) Accident violent în Buzău. O fetiță de trei ani este în stare critică

Accident violent în Buzău. O fetiță de trei ani este în stare critică. Joi, a avut loc un accident în județul Buzău, după ce o mașină s-a izbit puternic de un alt autoturism. În urma impactului, o fetiță de trei ani și părinții acesteia au fost răniți grav.

Accident violent în Buzău. O fetiță de trei ani este în stare critică

Conform ISU Buzău, accidentul s-a produs în județul Buzău, după ce o mașină s-a lovit puternic de un alt autoturism. O fetiță de trei ani este în stare critică, acesta fiind transferat de urgență la spital.

Primele informații arată că vinovată de evenimentul tragic este mama fetiței, care nu s-a asigurat în momentul în care a virat la stânga. Familia mai avea câțiva metri până să ajungă acasă. La volan se afla mama copilei, în vârstă de 26 de ani, iar soțul acesteia în vârstă de 28 de ani se afla pe locul din dreapta.

Fetita se află în stare gravă

Copila se afla pe bancheta din spate, în scaun special pentru copii, în momentul când mașina fost spulberată de un autoturism care circula pe celălalt sens de mers.

Probabil vroia să între în cartier, acasă, nefiind rond aici, autoritățile nu fac nimic. Nu e rond acolo, nu e rond aici, cum vreți să intre acasă, uitați se întâmplă, tragediile care se întâmplă aici”, a declarat un martor.

Impactul a fost atât de violent, încât ambele mașini au ajuns pe marginea șoselei. Părinții au rămas încarcerați și a fost nevoie de intervenția pompierilor. Fetița de numai trei ani a intrat în comă de gradul 3, și a fost dusă de urgență la spitalul din Buzău, de unde a fost transferată la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală.

Tatăl micuței se află și el în stare critică, fiind dus de urgență la spital. Femeia și celălalt șofer, se află în afara oricărui pericol.

„Din primele verificări rezultă că accidentul s-a produs din cauza neasigurarii efectuării virajului la stânga, cauză pe fondul căruia s-au lovit două autoturisme, a declarat Comisar șef Silviu Dinu, șeful Poliției Rutiere Buzău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini