Redactia.ro
Home » Homepage » Accidentare gravă la Survivor All Stars. Roxana Nemeș, îngenunchiată de durere în urma unei probe: ”Fix la inghinal s-a lovit”

Accidentare gravă la Survivor All Stars. Roxana Nemeș, îngenunchiată de durere în urma unei probe: ”Fix la inghinal s-a lovit”

GALERIE FOTO (9) Roxana Nemeș accidentare

Ediția recentă a emisiunii „Survivor All Stars” a fost marcată de un joc recompensă extrem de tensionat și plin de provocări pentru concurenți. Rivalitatea dintre taberele Războinicilor și Faimoșilor a atins cote înalte, toți dorindu-și același lucru: 3 brioșe și o cană de cafea pe cap de concurent. Acest joc a adus un val de anticipare și excitație printre toți participanții.

În ciuda tensiunilor, alegerile membrilor au fost făcute, echipele au fost stabilite, și totul părea să se desfășoare fără probleme – până când a venit momentul crucial pentru Roxana Nemeș. Aceasta s-a alăturat lui TJ Miles într-o confruntare împotriva Lolei, încercând să aducă puncte echipei sale. Cu toate acestea, succesul a fost umbrit de un incident neașteptat. În timp ce participa la traseu, Roxana și-a pierdut concentrarea și s-a accidentat grav.

Roxana Nemeș, accidentare puternică la Survivor All Stars

Accidentul a fost atât de serios încât a necesitat intervenția imediată a medicilor. O ambulanță a sosit rapid la fața locului pentru a-i acorda lui Roxana îngrijiri medicale urgente. Faimoasa nu a putut să-și ascundă lacrimile de durere în timp ce părăsea locul probei pentru a călători spre ambulanță, unde spera să găsească alinare și tratament pentru rănile sale.

„S-a lovit la coccis. Fix la inghinal s-a lovit. I-a căzut bârna fix aici și cu fața de…”, a strigat Jador imediat cum a văzut că Roxana Nemeș s-a accidentat.

După ce a fost tratată și a revenit în competiție, Roxana Nemeș a împărtășit cu privire la experiența sa tulburătoare. Deși accidentată și afectată de durere, aceasta a subliniat că își adora provocările și se bucura că a reușit să o depășească pe rivala sa, Lola. Cu toate acestea, emoțiile acesteia au fost amestecate cu dezamăgire, deoarece nu a reușit să aducă puncte echipei sale din cauza accidentului său nefericit.

„Când am văzut că Lola a căzut, nu m-am mai concentrat pe mine, ci m-am concentrat pe ideea de a ajunge cât mai repede la TJ Miles, să îi dau bârna. Și n-am mai văzut unde-mi bag picioarele, ce s-a întâmplat și am căzut. Și am căzut bine”, a explicat Roxana Nemeș.

Zanni este nemulțumit de prestația Roxanei Nemeș

Opiniile în tabăra Faimoșilor au fost împărțite în ceea ce privește evenimentele nefericite care au marcat jocul recompensei. În timp ce Roxana Nemeș a susținut că accidentul a fost o consecință nefericită a pasiunii sale de a da totul în competiție, colegul său Zanni a exprimat o opinie diferită. Acesta a catalogat eforturile lui Roxana drept „pământ cu flori”, sugerând că aceasta ar fi putut aborda situația cu mai multă precauție.

„Să fac pe deșteptul și să zic că Nemeș e varză? E pământ cu flori! Trebuie să-i spun asta, să o rănesc, să o fac să plângă? Plânge oricum singură, că o înțeapă o viespe, că se împiedică. Mi-e și milă de ea. E pământ cu flori! Nu cred că vrea să audă asta…”, s-a exprimat Zanni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: