Redactia.ro
Home » Știri » Această tânără a fost cerută în căsătorie cu sirenele pornite. Iubitul său i-a oferit inelul din ambulanță

Această tânără a fost cerută în căsătorie cu sirenele pornite. Iubitul său i-a oferit inelul din ambulanță

GALERIE FOTO (2)

O tânără din Deva a avut parte de o cerere în căsătorie emoționantă. Iubitul său, paramedic de meserie, a avut o „urgență” specială în această zi. Când partenera sa se aștepta cel mai puțin, a coborât din ambulanța care avea sirenele pornite și a cerut-o de soție. Momentul a fost imortalizat, iar apropiații lor au fost martori la fericirea lor.

Această tânără a fost cerută în căsătorie cu sirenele pornite. Iubitul său i-a oferit inelul din ambulanță

Un tânăr paramedic din Deva a dorit ca momentul în care-și va cere iubita de soție să fie într-adevăr special. A ales să-și dedice viața celor care au cea mai mare nevoie, dar în această zi „urgența” lui a fost alta. Alexandru Savu i-a avut drept complici pe colegii săi, care s-au asigurat că planul său decurge perfect.

„Viitorul mire ne-a solicitat să-l ajutăm, ca să-i împlinească un vis viitoarei soţii.  Este frumos să fii cerută în căsătorie sub asemenea formă. ”, a mărturisit unul dintre paramedicii prezenți.

Tânărul și partenera sa urmează să devină părinți, iar momentul în care-și vor uni destinele pentru totdeauna a fost îndelung așteptat. Alexandru a coborât din ambulanța cu sirenele pornite când iubita lui, Mădălina, se aștepta cel mai puțin, iar răspunsul la cererea în căsătorie a fost, bineînțeles, un „DA!” hotărât.

„Dar nu mă aşteptam nici măcar o secundă. Nu-mi vine să cred.  Mai ales că avem şi o fetiţă, care urmează să vină pe lume. E tot ce mi-am dorit. Nu-i mai pot cere nimic lui Dumnezeu. ”, a mărturisit viitoarea mireasă, conform observatornews.ro.

I-a îndeplinit cel mai mare vis al iubitei sale

Emoționat a fost și Alexandru Savu, care a oferit și el câteva declarații. A dorit să-i îndeplinească Mădălinei cel mai mare vis, iar eforturile sale au avut efectul dorit.

„Sunt foarte mândru că am reuşit să-i duc visul la bun sfârşit. Ştiam că îşi doreşte foarte mult. Tot timpul şi-a dorit. Îmi spunea, uite, ce frumos.”, a spus emoționat viitorul ginere.

Prezente la cererea în căsătorie au fost și prietenele viitoarei mirese, care au rămas plăcut surprinse de acest moment. S-au bucurat nespus pentru viitoarea mireasă și mămică, iar pe Alexandru l-au felicitat pentru gestul său. A fost o surpriză emoționantă, pe care și-o vor aminti pentru tot restul vieții.

„M-am bucurat foarte mult. Am avut emoţii mai mari decât ea. M-am bucurat tare mult şi mă bucur tare mult să văd astfel de surprize. Mi se par geniale. Chiar că bărbaţii din ziua de azi încă mai au iniţiativa să facă astfel de surprize. E foarte frumos.”, a mărturisit emoționată una dintre prietenele Mădălinei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: